fredag 10 juni 2011

Mysig födelsedag...


Dagen började med skönsång ifrån sambon som väckte mig i morse och serverade frukost på sängen som sig bör när ett födelsedagsbarn ska firas. Jag uppvaktades med både blommor, paket och chokladbakelse så dagen började på allra bästa sätt...

Idag har jag firat min 33-års dag och dagen började på bästa sätt innan den gjorde en djukdykning när jag skulle åka till jobbet, det var länge sedan så många fula ord kom ur min mun på så kort tid som i morse. Var ute i god till när jag låste upp bilen och böjer mig in i bilen för att ställa två tårtor i passagerarsätet, tårtorna hamnade där de skulle, men det gjorde inte bilnyckeln som jag höll i handen. Tappar så klart ner den mellan sätena och den är helt omöjligt att hitta. Blev så där lagom frustrerad när klockan gick och nyckeln bara var borta. Till slut efter drygt en halvtimme så ser jag något som blänker långt ner på passagerar sidan efter att ha tagit ut både skottkärra och en del annat som stod längs med väggen inne i garaget för att komma åt från passagerarsidan. Ingen stor grej egentligen, men jag vart så frustrerad och stressad när jag stod där i morse och visste att jag hade massor av måsten på jobbet och inte alls hade tid att leta efter en bilnyckel.

Därefter så fortsatte dagen dock på ett betydligt trevligare sätt. Efter några timmars jobb så bjöd svärmor mig på en smarrig fisklunch på en av stadens lunchrestauranger och jag blev uppvaktad med paket som innehöll en bok jag önskat mig. Vi fick en trevlig pratstund på tu man hand innan det var dags för mig att fortsätta jobba, så stort tack till svärmor för idag!



Vi brukar inte fira födelsedagarna något större längre, men jag bestämde mig tidigare i veckan för att ta tillfället i akt att bjuda hem lite vänner för grillning, så jag dukade med de vita tallrikarna jag fick i julklapp och våra Essence-glas som är för mig liksom många andra blivit favoriter...



Vi bjöd på potatissallad, grillad fläskfile, tomat & mozzarella mm...
 


Efter maten bjöds det på Kladdkaksmuffins med chokladmousse...





och självklart jordgubbstårta!


De yngre gästerna var ivriga i att få mata fiskarna i dammen när de kom så det gjorde vi innan maten, och det var så kul att de se små liven springa runt, busa och leka med varandra under gårdagskvällen trots att det är i olika åldrar o inte har setts så många gånger innan...

Sitter här och klockan närmar sig midnatt, är så nöjd och tacksam över att ha haft en mysig födelsedag som firades tillsammans med goda vänner. Har fått en hel massa fina presenter och största överraskningen stod sambon för som tidigare i morse lite retsamt sa att jag skulle få vänta på mitt tredje paket, trodde i ärlighetens namn att jag skulle få en plojgrej då jag redan fått fina presenter och när jag sedan ser att paketet är inslaget i presentpapper ifrån Cervera blev jag så klart jättenyfiken och det visade sig vara det fina vita kakfatet ifrån Jelly Bean som jag önskat mig, STORT TACK Älskling och TACK mina vänner för de fina presenterna och för en jättetrevlig kväll!!

Kramar Bella ♥

9 kommentarer:

Anne-Lie sa...

GRATTIS på din dag! Ja att tappa nycklar kan ställa till det, själv lyckades jag slänga nyckeln i soptunnan en morse! Men hittade den efter att tömt tunnan, mysigt på morgonen!

Ha en skön helg!
Kram Anne-Lie

Susanne sa...

Åhhh grattis i efterskott, ser ut som du hade en fin födelsedag :)
Hoppas att du även haft en trevlig lördag.

Kramen

Lena S sa...

Mysig födelsedag. Grattis i efterskott.

Kramis

Kia sa...

Grattis! Själv blir jag 33 i september. 78 en bra årgång.: )

Ha en toppen helg!
Kia

Mia sa...

Grattis i efterskott fina Bella!!!

Kram ♥

mariaemb. sa...

Åhh, jag har ju helt missat att du fyllt år. STORT GRATTIS i efterskott!! Det lät ju som att du hade en riktigt fin födelsedag och jag hoppas att resten av helgen fortsatt i samma tecken.

Stor kram till dig!

vitagavlar.blogspot.com sa...

Stort GRATTIS i efterskott! Kram Lisa

LOTTAS HOME sa...

Jätte stort grattis i efterskott vännen!
Det låter som om du haft en toppen födelsedag och blivit firad ordentligt.
Önskar dig en fin ny vecka.
Ta hand om dig!
Kram Lotta

Annas inspiration sa...

Hej fina du!

Ett stort grattis i efterskott!
Vilken tur att dagen ordnade upp sig till slut & du fick en kväll med fina vänner o mat som ser god ut (Hur har du gjort potatissalladen vännen? :-) Jag älskar sådana där kalla varianter!

Många kramar & hoppas du har en bra dag i dag