söndag 26 juni 2011

Solig midsommardag!!


Så här började den soliga midsommardagen, med det obligatoriska midsommardoppet! Något bildbevis på att jag faktiskt badade trots att jag ser aningen tvekande ut på bilden finns inte då batteriet i kameran dog, men jag badade!! Inte så länge ska tilläggas då det knappast var över 16-17 grader i vattnet...Vi unnade oss en riktigt smarrig frukost på cafeét på Gullholmen som öppnade för säsongen. Vi var där strax efter nio och då var det tomt så jag vågar påstå att vi var säsongens första gäster...Sol, frukost utomhus i trevligt sällskap, me like...Frukosten avslutades med en fräsch fruktsallad...


Vi lämnade Gulholmen för den här gången vid lunchtid...och fick en härlig båttur hem i solen, underbart att sommaren hittat tillbaka!!

Midsommardagen avslutade med ett besök hemma hos familjen T, men det får ni se bilder på senare under dagen för nu ska jag passa på att gå ut och sätta mig i solen en timme innan en lite för senad midsommarlunch ska intas hos goda vänner!!

Kramar Bella ♥

7 kommentarer:

Mia sa...

Härligt det ser ut!!!!!

Kallt i vattnet är det sålänge graderna understiger 24...hihihih

KRAMAR

Kia sa...

Vattnet ser härligt ut men man vet att det är alldeles för kallt.
Frukosten såg inte helt fel ut.

Kram Kia

Mina finaste sa...

Oj vad mysigt ni ser ut att ha det!
Jag fick jätteflasbacks till en sommar jag var med båten i Gullholmen. Det är så himla fint där.

Kaxigt att bada med! Heja, heja...jag komemr nog ändå att fega ett tag till :D

kram, kram

Nyanser av vitt sa...

Vilka härliga bilder vännen och vad modig du är som hoppade i det kalla vattnet.
Sköt om dig.
Kram Agneta

Ann-Louise sa...

Modigt!!

Jag hade en fin midsommar med allt MEN din midsommar ser ju ännu mysigare ut med båten och Gullholmen. Ja du vet ju hur jag är med båtar...och öar...de får mig ur balans ha, ha, ha!!

Hoppas nu att värmen kommr på riktigt!!

Kram

Marias Collage sa...

Vilken härlig midsommar ni verkar ha haft! Gullholmen o Hermanö är så vackert, även om vi bor nära är man inte där så ofta, men njuter av det pittoreska varje gång. Vad mysigt med en sån fin båt :). Må gott, kram Maria

Anonym sa...

Åh så underbart det ser ut! Man blir så sugen av att se dessa idylliska bilder!

Ha en underbar helg kära du