söndag 12 juni 2011

Mera firande...
Under gårdagen fortsatte firandet av födelsedagen, hör inte till vanligheternna att bli firad i dagarna två när man inte ens fyller jämnt, men trevligt var det att åka hem till föräldrarna och bli uppvaktad med bl a fina rosor i favoritfärgerna vitt och rosa...
Jag och sambo hämtade upp min farmor vid lunchtid och åkte sedan vidare till båthamnen där vi mötte upp mina föräldrar och brorsan. Farmor bjöd på lunch på restaurangen som ligger nere vid Vänern...Tyvärr så visade inte vädret sig från sin bästa sida och det regnade och var riktigt gråtrist och den annars så fina båthamnen kom inte alls till sin rätt...


En ensam båt låg på gästbryggorna, lite skilland mot mitt i sommaren...

Söndagsmorgonen bjuder på växlande molnighet som meterologerna brukar säga, solen försöker kika fram mellan molnbankarna, vet inte om den kämpar förgäves eller om det kommer spricka upp, jag hoppas på det senare. Efter fredagskvällen som var jättetrevlig är jag fortfarande väldigt trött, ibland är det värt att köra slut på sig för att få ha trevligt och umgås med vännerna, det är ett måste även om det straffar sig i efterhand. Gårdagen var inte speciellt ansträngande då vi vid lunchtid åkte till dukat bord och sedan umgicks med min familj i några timmar innan vi rullade hemåt igen med sambon vid ratten. Mamma hade bakat godaste tårtan och det kändes så lyxigt att få bli lite bortskämd. TACK för igår!!

Nu väntar en lugn söndag då kroppen behöver vila. Förutom lagning av båtkapell så kommer det inte hända så mycket!

Hoppas ni får en toppendag och tack för gratulationerna på min födelsedag!

Kramar Bella ♥

4 kommentarer:

Marie sa...

Grattis i efterskott!!
Ser att du fyllt år, härligt att bli så firad!
kramar

Uh-huh-me.com - Nettan sa...

Stort grattis i efterskott! Kram

Helenas loggbok sa...

Hej!
Stort grattis i efterskott. Jag har inte kunna kommentera hos dig på ett par dagar, vet inte vad som varit fel! Mysigt med födelsedag och bli lite ompysslad på olika sätt!
Stor kram
Helena

cecce sa...

Stort GRATTIS lite i efterskott!
Ser att du blivit ordentligt firad med presenter och tårta! Härligt!!
Hoppas du har det bra och orkar fram till semestern. När börjar du din?? Själv jobbar jag bara några dagar till innan det är slut på riktigt. Tror aldrig jag längtat så mycket efter ett lov!

Kramar!!