onsdag 15 juni 2011

En kväll med mina vänner Ben & Jerry...


Kvällens sällskap...

Varje morgon är en kamp att över huvudtaget ta sig upp ur sängen för tillfället, är helt slut på alla sätt, varje liten del av kroppen värker och tröttheten gör mig illamående och får mig att ständigt ha nära till tårarna. Jag vill bokstavligen dra ett täcke över huvudet och bara sova ett par dygn för att få tillbaka krafterna, för att få kroppen att slappna av och värken att minska. Man kan kämpa och pressa sig själv långt och länge, men det finns en bortre gräns för hur mycket man orkar, och jag känner att den gränsen är farligt nära nu. Det är inte första gången jag hamnat här så jag vet vad jag måste göra nu och egentligen borde gjort tidigare, men ibland tillåter inte livets måsten och gång att man alltid gör det som är bäst för en själv. Det finns anledningar av olika de slag som man inte kan påverka och helt enkelt måste lösa och då är det inte alltid så lätt att lyssna på kroppen och göra det som är klokt.

Sambon är i båten och pysslar ikväll så jag försöker att bara vila så mycket det bara går och har legat i sängen och bläddrat i en skvallertidning efter jag vaknat och nu sitter jag här framför datorn med mina vänner Ben & Jerry. Inte ofta jag köper hem glassen, men just idag unnade jag mig en bytta med den välsmakande glassen, som inte bara är god utan även mäktig vilket innebär små portioner och fler kvällar med grabbarna B & J framöver.

Dagens bästa har utan tvekan varit lunchen tillsammans med bästa Å och hennes goa lille pojk A, tack för idag vännen, precis vad jag behövde!!

Nu säger jag go natt och önskar er alla en fortsatt trevlig kväll!

Kramar Bella ♥

7 kommentarer:

vitagavlar.blogspot.com sa...

Men du... Tänk på dig själv, bara! Kan du inte vara hemma ett par dagar och vila?! Det finns ingen som tackar en för att man kämpar! Och är det vila som behövs får jobbet stå tillbaka...
Många kramar Lisa

Anonym sa...

Hej, av egen erfarenhet när man är i det stadiumet får man lägga allt åt sidan och gå och lägga sig för att hämta krafter och se till att man får i sig mat och dricka kan du sova är det bästa medicinen.
Jag upptäckte först i år att maj , när man lider av de här sjukdomarna så är det en väldigt tuff månad. Jag sa det till en annan person med fibro och hon sa likadant.
En sak jag kan varmt rekommendera er du och din sambo att skaffa er en robotgräsklippare till er gräsmatta det underlättar jätte mycket nu. Så ni kan njuta av er fina båt. Eller få krafter över till annat.

Helenas loggbok sa...

Jag lider med dig och hur jobbigt du har det. Måste vara så jobbigt att alltid vara så trött och känna att det aldrig finns tid till återhämtning. Alla måsten som finns i livet stressar säkerligen på och det är svårt att kunna lägga dem åt sidan. Snart helg igen och jag hoppas du kan återhämta dig lite.
Stor kram
Helena

Therese sa...

Åhh vad gott med glass, blev riktigt sugen nu precis efter lunch när jag sitter på jobbet och kollade in hos dig..:) Hoppas du har en fin dag.. Kramar

♥Mitt Lilla Krypin♥ sa...

Hej Bella!

Visst är Ben & Jerry´s väldigt GODA vänner ;)

Hoppas att du fått ta igen dig lite idag i alla fall.

Och att du får en skön o lugn helg!

Kram Carolina

Kia sa...

Dax att varva ner kanske! Men ibland måste man köra på lite, fast det är egentligen ingen som tackar en när man sen ligger där slutkörd.

Stor Kram Kia

uh-huh-me.com / Nettan sa...

Vad tråkigt att läsa att du inte mår så bra just nu. Har du iaf semester snart så du får slappna av lite? Kanske värt att ta ledigt från jobbet annars om det är allvarligt...ta hand om dig bara..

Tycker vädret på senaste gör en lite extra hängig och trött dessutom.

Ha en mysig helg Bella!