måndag 20 juni 2011

Te-låda i shabby chic stil och sommartider...


När jag fyllde år för drygt en vecka sedan blev jag bortskämd med fina presenter av familj och vänner och bl a fick jag den här te-lådan i shabby chic-stil av familjen T...


Perfekt för te-påsarna och en dag som denna då det är regntunga skyar och kyligt ute passar det ju perfekt att sitta inne och kura med en god och varm kopp te...

Det är midsommarvecka och idag är det årets längsta dag och då sommarsolståndet infaller så är natten som kommer den kortaste i år och vad ska man säga om vädret annat än att det är typiskt svenskt midsommarväder, kyligt, molnigt och regn som hänger i luften och det där efterlängtade sommarvädret med sol och temperaturer på + 25 grader tycks vi få vänta på ytterligare minst en vecka om man ska tro väderprognosen på TV 4-vädret som just visades. Vad har ni för planer för midsommar?

Att sommaren är här märks trots att vädret inte är det bästa då semester är det stora samtalsämnet på jobbet och nedräkningen till årets längsta och mest efterlängtade ledighet pågår för fullt och några arbetskompisar börjar sin ledighet redan på måndag själv får jag vänta ytterligare ett par veckor.

Ikväll sänds första programmet av Lotta på Liseberg och det liksom Allsången på Skansen som börjar nästa vecka är något som hör min sommar till. Hoppas på att det blir en tur ner till Göteborg någon måndag längre fram i sommar för att se på programmet live även i år.

Nu ska jag göra iordning ett par kvällsmackor innan allsången drar i gång nere på Liseberg och en kopp med rött te.

Hoppas ni haft en bra start på veckan!!

Kramar Bella ♥

4 kommentarer:

Marias Collage sa...

Mysig låda, har liknande, o (tyvärr) är det ju verkligen te-tider nu, istället för solsken! Härligt att ha semestern ett kort slag bort! Ha det så gott! Kram Maria

cecce sa...

Mmm.vilka underbara muffins i inlägget nedan! Verkar farligt goda. Gissar at mina barn älskat dem!!

är har varit riktigt trist väder idag vilket har varit i samklang med mitt humör:-) Håller på med en försäljning som aldrig liksom vill bli klar. Ja ja...det löser sig!

Hoppas du fick en fin kväll framför allsången!

Kramar

Emma sa...

Hejsan tjejen!

Hur har du de? Har ni snart semester kanske?

Jag hoppas också vi kan ta en tur till Götet för att gå på Liseberg : - ) Så himla mysigt & då är de verkligen sommar då Lotta på Liseberg börjar!

Urfin thelåda. Gillar sideboarden du har den på. Var har ni köpt den?

Massa Kramar & Glad Midsommar!

Postadress Torslanda sa...

Fina presenter! Nu får det ta och bli mer sommar så att tedrickartiderna får ett slut tills i höst. Iste, jatack!