tisdag 21 juni 2011

Vårt Bröllop...För drygt ett år sedan den 19 juni vigdes Kronprinsessan Viktoria och prins Daniel i Storkyrkan i Stockholm och i boken Vårt Bröllop återberättar Susanna Popva och Paul Hansen som följt kronprinsessparet under ett års tid före bröllopet både i text och bild allt ifrån provsmakning av bröllopsmenyn till val av blommor och utprovning av brudklänningen... 

Fick boken som är rikt illustrerad med både nytagna foton, historiska bilder och privata fotografier från både Familjen Bernadotte och familjen Westling i födelsedagspresent av sambon, TACK!!

I motsats till vad rubriken antyder så handlar inte dagens inlägg om något bröllop mellan mig och sambon, utan istället om vårt kronprinsesspars lyckliga dag för ett år sedan. Fick den fina boken som handlar om förberedelserna och själva bröllopet av sambon i födelsedagspresent i förra veckan och boken som är väldigt lättsmält är redan utläst och de vackra fotona i boken visar verkligen vad lyckliga Viktoria och Daniel är tillsammans, all lycka till dem och grattis i efterskott på deras 1-åriga bröllopsdag.

Har förstått bland mina favoritbloggar att det inte är alla som kommer ihåg sin bröllopsdag, medans andra slår på stort och uppmärksammar sin högtidsdag och firar på bästa sätt tillsammans med sin äkta make. I sommar är det inte någon av våra vänner som gifter sig så tyvärr bli det inget bröllop att gå på, tycker annars att det är så roligt och glädjefyllt att få närvara när någon av ens vänner knyter banden med sin stora kärlek.

Hoppas ni alla haft en bra dag och glöm inte att du är värdefull och att tala om för dem du håller av hur mycket de betyder för dig, kan aldrig sägas för ofta!!

Kramar Bella  ♥

14 kommentarer:

Marie sa...

Nämen hallå, det här var ju värsta Se & Hör tricket, vad lurad jag blev av rubriken;))
J och jag tillhör nog dem som uppmärksammar bröllopsdagar, men det är så att säga åt båda hållen. Jag förväntar mig inte att han ska uppvakta mig med något, utan jag brukar ge honom också. Ska det vara jämlikt, så ska det;)
När ska ni slå till då??
Kram♥

Frida Bieberbach sa...

Hej Bella!

Tusen tack för gratulationerna och ditt söta inlägg. Jag trodde också att jag skulle få gratulera men till ert bröllop men så var det inte... Kanske är det så att han bjuder på ett frieri snart.

Trevlig midsommar!
Kram Frida

A House With A View sa...

Vad himla fin vår kronprinsess Viktora är på bilden på boken, supertjusig!!! Håller med, vi behöver uppmärksamma dem vi håller av, det är lätt att glömma det...

Tuuuusen tack Bella för din fina kommentar hos mig, den värmde!

Kraaaaaaaaaaaam aka

mammaxtre sa...

Jag kan tro att det är fina bilder i den boken.

För tredje sommaren i rad ska jag få gå på bröllop. Bröllop är alltid så vackra. Härligt att få vara med.

Ha en fin dag

Fransk inredning sa...

lämnar litet avtryck här hos dig i din fina blogg! ha en fin dag Kram susanne

Helenas loggbok sa...

Vilka bra presenter du fått. Boken är ju kanske inget man går och köper själv, utan en super bra present.
I morgon verkar det som huset ska vara klart invändigt. Midsommarhelgen ska vi ägna åt att byggstäda och sen kan vi nog flytta in. Men vi har ju inga möbler, så det ska vi oxå passa på att handa under nästa vecka när Jens är i Sverige
Tack snälla gulliga du för dina fina kommentarer hos mig. Ingen av mina vänner eller släktingar som läser skriver ju någonsin något. En del väljer att skriva mail istället, men jag är så glad om någon skriver. Det ger lite energi att fortsätta!
Stor kram till dig!
Helena

Zandra sa...

Tack som alltid för dina ord.
Tror inte jag kan beskriva hur värmande och hur mycket extra stryka det ger.

Midsommar blir nog bra, det brukar ju gå ändå :)
Hoppas ni får en fin helg!
KRAMAR

Jonna sa...

Håller med om att Victoria är supertjusig på bilden! :)
Vilken trevlig present du fått. Kan tänka mig att det finns mycket ögongodis i den :)

Ha en bra dag!
Kram Jonna

VITA NYANSER sa...

Trodde att det var du som skulle gifta dig = ). Jag har själv bröllop i tankarna, men inte heller mitt eget, ska nämnligen fota mitt första bröllop nästa helg och det känns så kul, men samtidigt pirrigt!

Ha en skön midsommar!
kram L-L

Anonym sa...

O va jag skulle vilja gå på bröllop! Det är så vackert och jag har inte varit på väldigt många år. Men jag planerar mitt eget bröllop lite då och då även om jag och pojkvännen bara har varit tillsammans i 4 månader. Men det är roligt att drömma lite då och då. Kram

uh-huh-me.com / Nettan sa...

Hehe! Såg bilden på boken i RSS läsaren så förstod att det inte var ditt bröllop det gällde :)

Det är en fin bok det där, har bläddrat i den och hade gärna haft den hemma.

Ha det gott! Kram

Annas inspiration sa...

hihi trodde sambon friat ;-)

Fin present, alltid skoj att läsa böcker med vackra bilder & kronprinsessan är en vacker tjej :-)

Hoppas ni får en fin midsommar & du fått tillbaka lite energi.

MÅNGA KRAMAR

Mina finaste sa...

Viktoria är så tjusig! Jag älskar bröllop och ser fram emot den dagen mitt kommer att stå. Hoppas aldrig att jag kommer glömma den dagen :D

Ha det gott!

En helt vanlig mamma sa...

Visst är den fin. Mamma fick den av mig i julklapp, två sanna rolyalister vi är. Och nu så här i planerande tider är det roligt att titta i den.

kramkarm