tisdag 14 juni 2011

Äntligen är båten sjösatt!!


Idag var det äntligen dags för sjösättning av båten, bättre sent än aldrig...Tycker alltid det känns lite så där när man ska hänga båten i kranen...Man vet ju att kranen är gjord för att lyfta båtar som är betydligt större än vår lilla, men jag kan ändå aldrig låta bli att tänka tanken, tänk om den går sönder...Nu gick allt bra och båten ligger i vattnet...


Så här nöjd var sambon över att båten äntligen låg i vattnet och att motorn startade som en klocka när han vred på nyckeln...Innan första åkturen var det byte av olja som gällde...

De nya ägarna till vår gamla båt har fått platsen bredvid oss så nu ligger storasyster och lillasyster bredvid varandra och väntar på att få bli använda i sommar...


Vi var inte sist i, men det var inte många båtar som ännu låg kvar på land så här ett par veckor innan midsommar...

Sol, västliga vindar, 11-14 m/s och äntligen är båten sjösatt. Detta var dagens sjörapport från Västkusten, hoppas ni alla haft en bra tisdag!

Kramar Bella ♥

6 kommentarer:

Johi sa...

Tjihoo, välkomna ut på havet! Kram

Monikas Lugna Vrå sa...

Vad härligt att ha pärlan i vattnet och vad fin den är !! Ser mysigt ut där ni har båten liggande
ha en fin dag
Monika

Helenas loggbok sa...

Vad härligt att båten är i! Nu är de sommar och vi hoppas på bästa tänkbara väder för massor av turer på havet för er och sjön för oss!
Tack snälla gulliga du för dina kommentarer hos mig. Knappt någon av mina vänner som läser bloggen skriver något i kommentarerna, så jag är så jätteglad att du skriver något!
Stor kram
Helena

Kia sa...

Vad härligt. Våran båt har legat i ett tag men segelbåten kommer nog inte i i år heller. : ( men vi har lite andra planer för den, kanske ska gräva ner den på tomten och ha det som gästhus/lekstuga.

Kram Kia

alegni sa...

hej vännen! länge sedan jag hunnit kika in här, och så har du gått och fyllt år under tiden. varm grattiskram i efterskott! vilken trevlig födelsedagsbjudning du hade, och vad roligt med så fina presenter. det där kakfatet är verkligen vackert.
skönt att ni har båten i sjön nu. vi sjösatte vår båt förra veckan och har redan tillbringat säsongens första helg på sommarstugan. nu är det sommar på allvar!
kram, och ha det bra!
ingela

Annas inspiration sa...

Underbart vännen att båten är i, ser så fin ut!
Vi hoppas kunna lägga i vår på söndag :-)

STOR KRAM