torsdag 23 juni 2011

Premiärturen med Bella III till Gullholmen...ÄNTLIGEN!! Var det idag dags för premiärturen med nya båten döpt till Bella III. Trodde inte ens i de bästa av världar att vi skulle få sol och uppehåll idag under den planerade båtfärden ut till Gullholmen då det hällregnade inne i stan vid lunchtid idag...Båtresan gick bra och när vi en timme efter avfärd kom fram till Gullholmen möttes vi av en båthamn som var näst intill full, hissade flaggspel o björkkvistar fram i fören på många av båtarna, förberedelserna inför morgondagens midsommarfirande är igång och många är de som njuter av en ledig kväll så dagen före sommarens stora högtid i sina båtar och inne på restaurangen nere i hamnen...

Vi hade tur och  fick en plats på insidan av bryggan bland de platser som är uthyrda året runt och som när inte hyresgästen är på plats hyrs ut i andra hand till tillfälliga besökare som oss. Båten ser inte speciellt stor ut där den ligger på en plats som är 4 meter bred, men jag är förvånad över hur rymlig den är trots att den är betydligt mindre än vår gamla...Här bak sitter jag i skrivande stund under kapellet och bloggar samtidigt som vinder tjuter i segelbåtarnas master, det blåser kuling ikväll och vinden ska öka ytterligare under natten...Gullholmen har blivit vår favoritö då den ligger på lagom avstånd ifrån hemmahamnen, närmare bestämt 7 distans och det är en trevlig stämning på ön, folk är trevliga och ön idylliskt vacker i mina ögon. Det är tredje året som vi firar midsommar här och med all säkerhet inte det sista...

Kvällen börjar bli sen och det är dags att krypa till kojs och förhoppningsvis sova gott till ljudet av vindens visslingar och havets kluckande. Vill passa på att redan nu önska Er alla en riktigt trevlig midsommarhelg!!


Kramar Bella ♥

12 kommentarer:

Jonna sa...

Vilka underbara bilder!
Hoppas du får en fantastisk midsommar!

Kram Jonna

millandante sa...

Så mysigt ni har det!! Önskar er en jättefin midsommar!!

Kram

Gittans Pysselsida sa...

Det ser skönt ut...!!
Önskar er en skön Midsommar

KRAM

mylovelygrandma sa...

hejsan! ser ju helt underbart ut! och fint med de marina kuddarna på din bloggplats!:) hoppas du får en härlig midsommar Bella!

A House With A View sa...

Näää, gud vad jag blir avis, haha. Så himla underbart!!! Jättefina bilder!!

Önskar dig en fin midsommar!

Kraaaaaaam aka

Lena S sa...

Va mysigt det låter. Önskar er också en trevlig midsommar.

Kramis

MIN LYCKA ♥ sa...

Fin er gång utanför huset blev, vilket jobb! Jag börjar inse att allt som ser relativt enkelt ut är fruktansvärt tidskrävande;=))

Skönt att se somriga bilder från Gullholmen. Vi har inte varit ute en enda gång med båten i år...(Kan bero på renoveringen) men vädret har inte varit toppen de sista veckorna heller...

Ha en fin midsommar!!
Kram Marika

mammaxtre sa...

Men vilka fina bilder!

Gullholmen var ett rart namn tycker jag. Hoppas att du har det toppenbra.

Glad midsommar Bella!

Fröken Fräken sa...

Åh så somrigt och härligt!!
Här började midsommarafton först med sol, och jag tänkte att nu blir det fint väder ändå. Men vips dök mörka moln upp och det började regna.. men tack och lov försvann de snabbt också och vi fick en riktigt solig och idyllisk afton!

Johanna Stålros sa...

Vilka härliga bilder från er fina båtresa!!! Önskar dig en fin fortsatt helg/ Kram Johanna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så jättemysigt ni ser ut och ha det, hoppas bara att vädret var bra. Det är ju ofta blåsten som ställer till det. Och det är en jättefin båt, så härligt och ha en sån.
Midsommarkram
AnnaMaria

Kia sa...

Åh vad härligt det ser ut!! Saknar att ha segelbåten i vattnet. Men den tiden kommer.

Hoppas ni fick en trevlig midsommar.
Kram Kia