måndag 27 december 2010

Fina klappar för kropp och själ...






I ett par av klapparna som tomten kom med på julafton fanns det en ny ansiktscreme och en ögoncreme...

































Jag och sambon bestämde oss för att inte ge varandra så mycket julklappar i år utan istället lägga pengarna på att åka till Asia Spa under trettonhelgen så jag blev jätteglad när jag fick en ansiktsbehandling kombinerad med halvkroppsmassage av sambon som en bonus. Är dålig på att unna mig skönhetsbehandlingar så detta är välbehövligt för min vintertrötta hy.(Kan väl tillägga att jag inte är gravid i fall någon la märke till att det stod att behandlingen även var lämplig för gravida.)

Mellandagarna är här och många njuter av några dagars extra ledighet, när jag åkte in till jobbet imorse hade jag inte sällskap av så många andra bilar, stor skillnad mot en vanlig måndagmorgon och på jobbet var vi bara ett fåtal som arbetade. Tycker det är ganska skönt att arbeta i mellandagarna då man oftast kan få gjort lite extra mycket eftersom telefonen ringer mindre än vanligt och det blir inte så mycket besök av kunderna då de själva är lediga. Vet inte om det var en så klok idé att gå till jobbet idag med tanke på min envetna förkylning som inte direkt blivit bättre efter dagens arbete, men jag måste åka in imorgon och fixa ett par saker och sen får det bli till att åka hem och försöka kurera mig om inte en god natts sömn får mig att tillfriskna till imorgon.

 Hoppas ni alla haft en bra dag oavsett om ni arbetat eller varit lediga. Nu blir det säsongens sista avsnitt av Hollywoodfruar som avslutning på årets sista måndag.


Kramar Bella ♥

9 kommentarer:

♥Mitt Lilla Krypin♥ sa...

God fortsättning!

Hoppas att du haft en härlig jul :)

Och hoppas verkligen att förkylningen eller det som ligger på lur försvinner snabbt.

Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!

Så "ses" vi nästa år igen :)

Varma Kramar Carolina

Unknown sa...

Vilka perfekta julklappar!!! Smålog lite när jag läste ditt svar på eventuella gravidfrågor, är inte det typiskt oss tjejer att direkt tolka in både det ena och det andra om någon gör det minsta som kan vara ett tecken på graviditet ;-)

Stor kram och hoppas att den där attans förkylningen ger med sig snart!

// Caroline

alegni sa...

hej bella! hoppas det vänt nu och din förkylning är på tillbakagång. så trist att vara sjuk så här års. hos oss har också yngre sonen varit krasslig med jätteond hals och en hosta som gör att det smärtar i ett modershjärta...
gott slut och ett riktigt gott nytt år ifall vi inte hörs mer i år!
kram
ingela

Linda - Harmony Home sa...

Vilka fina julklappar du har fått.

Vilken lyx att få åka iväg på spa och unna sig härliga behandlingar.
Hoppas ni får det riktigt mysigt.

Kram på dig

homebylina sa...

God fortsättning kära vän! Låter som ni haft lugna och sköna juldagar, precis som här hemma :o) Och vad härligt att avsluta julhelgerna med skönt och avkopplande spa med behandling, njuuuut! STOR KRAM Lina

MIN LYCKA ♥ sa...

Fortsatt Gott Nytt Bella!

Vilken mysig julklapp. Du måste skriva hur Asia spa är, har sett annons i tidningen, men aldrig tagit mig dit. Vi brukar köra favorit i repris (Särö hus)

Vi börjar komma iordning i huset och snart är mitt liv normalt igen (hoppas jag). Vi är trötta och slitna och behöver några dagars lugn och ro och vila. Vi får se till att ta oss det innan jobbet börjar igen. Som tur är, e vi båda lediga i 2 v till.

Kram kram

Cicci sa...

God Fortsättning, Bella!

Vilka fina klappar du har fått. Det är lyx på hög nivå att kunna njuta en stund på ett mysigt spa. Vi får hoppas att behandligen faller till din belåtenhet.

Kramar

Fröken Fräken sa...

Det lät som ett jättebra val för julklappar! En dag på spa är väl vad som behövs bäst nu när man känner sig trött och glåmig pga vintern.Hoppas att din förkylning snart ger med sig.

Ikväll ska vi krypa upp i soffan, vi har en hel massa filmer att se!

Anne-Lie sa...

Skönt att det är en kort vecka, men ganska skönt att jobba. Du har så rätt man får gjort så mycket, det är tyst o lugnt. Kan pyssla med lite siffror, med eftertanke!