söndag 5 december 2010

2:a advent och mera snö...


2;a adventsljuset är tänt och vi är hemma igen efter en helg hos svärmor i Borås, jätttegod god mat och trevligt sällskap som vanligt och så hann vi med ett besök på IKEA på hemvägen, vilket kanske var mest uppskattat av mig, men tror sambon gillade julbordet vi åt för 79 kr/person i alla fall och som bonus sprang vi på min moster och morbror som varit i Göteborg under helgen och vi fick en trevlig pratstund innan vi gick vidare och bl a hittade vita taklampor till hallen och lite småplock som servetter och värmeljus. Blev dock lite besviken på IKEA:s jul i år, tycker det brukar vara mer julstämning så här ett par veckor innan jul och lite roligare julsaker till försäljning, men de kan ju inte lyckas varje år...

Vet inte vad ni haft för väder runt om i landet idag, men i Borås och runt Göteborg har det varit nollgradigt och näst intill bart på vägarna och inte snöade det något större heller så vi blev ordentligt överraskade när vi svängde av E6:an och körde sista biten hem till oss och får se att det kommit 15 cm snö sen igår eftermiddag och väl hemma så vi kör fast med bilen på vår egen uppfart och kommer helt enkelt inte loss utan det var bara att gå in och byta om till termobyxor och kängor och ge sig ut och skotta, inte riktigt det vi tänkt oss, men nu är det gjort och vi har sjunkit ner i soffan för en soft kväll med bl a Beck-filmen på 4:an.

Hoppas ni haft en trevlig 2:a advent och får en bra start på veckan imorgon!

Kramar Bella ♥

5 kommentarer:

Uh-huh-me.com - Nettan sa...

Hmm, säkert att ni var i Göteborg? för här har det snöat tokmycket och vi har mängder mer snö nu =)

Ha en mysig kväll och sköt om dig! Kram

mitt skärgårdsliv sa...

Tiden flyger iväg, tänk 2a advent redan. Vi har lite snö och just nu ser jag hur snöflingorna dalar ner :) Ha en bra vecka du med! Kram!

♥Mitt Lilla Krypin♥ sa...

Snön ligger vit o fin här, längst nere i Skåne ;)

Låter som om ni hade det härligt i Göteborg! :)

Hoppas att du får en härlig vecka nu!

Sköt om dig!

Kram Carolina

VITA NYANSER sa...

Skickar en stor kram till dig och hoppas att du mår bra!

kram L-L

Julia sa...

Hej Bella!
Låter som ni haft en riktigt toppen söndag/2:a advent. Tråkigt att det inte var så mycket julstämning på IKEA, håller med dig, det brukar ju vara jul till tusen där redan flera veckor innan jul.

Vår helg här hemma har varit betydligt mindre innehållsrik, vinterkräksjukan kom och knackade på dörren ihelgen. Men jag får se det ifrån den ljusa sidan, kanske jag slipper den på väldigt länge...

Kramar Julia