fredag 3 december 2010

Champangetryfflar till Svärmor och glasögon till sambon...

En av mina favoritbutiker här i stan är Kajsas Skafferi och när jag gick dit för att köpa en present till svärmor idag var butiken fylld med nya varor inför julen och det var inte lätt att välja bland alla godsaker......men valet föll till slut på dessa tryfflar med champangesmak, tror de kommer uppskattas av svärmor då både choklad och champange är favoriter...

Klockan närmar sig 23 denna första fredagskväll i julmånaden december, hämtsalladen som fick bli kvällens middag liksom större delen av godispåsen är uppäten och kvällens IDOL är slut och det är bara att konstatera att Jay is the King!! Vilken röst han har den karl och Minnah är helt klart värd sin finalplats efter kvällens framträdande.

Blir lika förvånad varje gång jag vrider på huvudet och tittar på sambon ikväll, har inte riktigt vant mig vid att han har glasögon, han passar jättebra i dem och med tanke på att han fått en rekvisition från jobbet som det stod Synoptik på som han tog med sig till Synsam när han skulle betala glasögonen så var det nog inte en dag för sent att han skaffade sina glasögon eller gloplast som han väljer att kalla dem.

Nu säger jag gó natt och på återseende imorgon!

Kramar Bella ♥

2 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Det lät helt underbart gott med tryfflar som smakar champange!

Signe 1 sa...

kanonpresent till svärmor!:-) själv hade jag och ett par vänner champagneprovning hos mig igår, mycket trevligt och gott:-)

hoppas allt är bra med dig vännen! här är det hektiskt, puh!;-)

kraam sofia