torsdag 30 december 2010

Nyårsförberedelser...


Funderade lite på vad sambon skulle ha buntbanden till som jag skulle köpa med mig hem, svaret stod i garaget, en avfyrningsramp för nyårsraketerna, allt för att det inte ska gå så illa som det gjorde för ett par år sedan hemma hos familjen T. En raket studsade då på bakrutan på en bil och smällde mellan två fönster på ett närliggande hus, pensionärsparet som stod i ett av fönstrena såg aningen förvånade ute, inget allvarligt hände, men i år ska raketerna skjutas på ett säkert sätt ut mot ett gärde där det inte är någon bebyggelse!

Vi har haft huvudbry över hur vi skulle lösa sittplatser och lämpligt bord inför morgondagen, det löste sig oväntat på ett riktigt bra sätt då sambon kom på att han hade ett gammalt pokerbord ute i maskinhallen och när vi mätte var det exakt lika högt och brett som vårt matsalsbord, en svart duk och fin dukning så kommer det här bli kanon!

Alla dessa förberedelser för en kväll, mat, dryck, kläder, dukning, lekar mm ska ordnas på bästa sätt, borde man egentligen inte förbereda sig för det nya året genom lite eftertanke över det kapitel som nu avslutas i ens liv? Ja, ja, det ena behöver ju inte utesluta det andra och nyårsfiranden brukar ju faktiskt vara riktigt trevliga tillställningar och det hoppas vi på att det blir även i år, men jag tycker på något sätt även att det är viktigt att ta sig lite tid för eftertanke så här när vi lämnar det gamla, gör ett avslut och går vidare in i det nya, Vi har förväntningar och förhoppningar och på samma gång som jag inte vill göra för stor sak av att det nu bara är drygt ett dygn kvar av 2010, det är ju inte så att ens livssituation förändras över en natt bara för att det i almanackan i övermorgon står 2011, men jag vill ändå se framåt och gå in i det nya året med inställningen att jag själv ska försöka påverka mitt liv så mycket det bara går och göra de bästa besluten för att få må så bra som möjligt och få ut så mycket av varje dag med mina förutsättningar. 

Just nu sitter vi här framför Eldsjälsgalan och pysslar med lite tävlingar inför morgondagen, inga avancerade saker, men förhoppningsvis blir det ett underhållande musicquiz och lite annat smått och gott som kommer underhålla gästerna!

Önskar Er alla en fortsatt trevlig kväll och på återseende imorgon på årets sista dag!

Kramar Bella ♥

8 kommentarer:

mitt skärgårdsliv sa...

Hejsan, jag är även i full gång med förberedelser inför kvällen, mat, dryck osv. ska bli roligt att träffa goda vänner :) Så sant inget ändras ju över en natt men vi hoppa det blir ett bra 2011. Tack för detta år, önskar er en trevlig kväll och ett Gott Nytt År! Kram, Maria.

Mia sa...

Tack för detta år fina Bella! Ses igen 2011 - ett år fullt av möjligheter... Vem vet kanske vi ses irl då..

Kramar ♥

Anonym sa...

Hoppas ni får en härlig kväll! Och ett riktigt gott nytt år!!
Massa kramar till dig
/Gabriella

home by lina sa...

Hej Vännen! Kikar in och vill önska Gott Nytt År! Hoppas förberdelserna går bra och att ni får ett roligt nyårsfirande :o) KRAM Lina

Uh-huh-me.com - Nettan sa...

Gott nytt år på dig Bella! Jag önskar dig ett toppen 2011!

Ha en härlig kväll sen! Massa kramar!

/Nettan

Marie sa...

Kikar in för att önska dig ett Gott Slut och ett Gott Nytt År!
Kram♥

cecce sa...

Hej Bella!!
Kikar lite snabbt in mitt i nyårsförberedelserna för med en varm önskan att du ska få ett gott och fint 2011!!!
Hoppas ni får en riktigt trevlig kväll och att raketerna hamnar där de ska:-)
Läste att ni ska åka på spa snart!! Det är du värd!! Det låter underbart!

Ha det så gott!
Stor kram!!

Emma sa...

Smart ide´! : - ) Ibland finns saker & ting nära till hands. Gäller ju bara att tänka efter & vara klok ; - )

Måste säga att ert hem ser förtjusande fint ut. Gillar starkt teglet man ser i bakgrunden. Du måste visa oss mer av ert hem 2011! : - )

Massa Kramar