onsdag 15 december 2010

Utbildning och Semifinal...


Här på Bohusgården har jag tillbringat dagen, skattekurs stod på programmet...

...och som vanligt när det är utbildning så känns det som att man inte gjort annat än ätit, supergott julbord fick vi till lunch och för en gottegris som mig så var det inte helt fel att få gå och plocka hur mycket lösgodis man ville och ta med sig till eftermiddagspassen...

Utbildning och handboll så kan denna onsdag sammanfattas, har varit på skattekurs hela dagen på fina Bohusgården här i stan och nu ikväll har jag självklart suttit klistrad framför handbollsmatchen i EM mellan Sverige och Ungern och jisses vilken vändning och andra halvlek av tjejerna och då framför allt Linnéa Torstensson och Cecilia Grubbström, imponerande!! Galet kul att Sverige nu är i Semifinal, ska bli intressant att se hur de klarar av Rumänien om ett par dagar.

Är trött efter en lång dag så jag säger go natt och på återseende imorgon!

Kramar Bella ♥

4 kommentarer:

LOTTAS HOME sa...

Ta hand om dig vännen!
Vi hörs snart.
Kram Lotta

Susanne sa...

Jag glömde tyvärr handbollsmatchen....älskar handboll och roligt att de vann till slut.
Förstår att du är trött, kan vara riktigt jobbigt att sitta på kurs.

Kram och sov gott

alegni sa...

det är ganska tungt med sådana kurser fast man inte behöver anstränga sig själv desto mer. annat än hjärnan och tuggmusklerna vill säga ;)
kram
ingela

Helenas loggbok sa...

Konstigt att man alltid äter så mycket när man är kurs eller konferens!
Läste om elfelet oc att brandkåren fick komma. Usch och fy vad läskigt. Inte undra på om man blir rädd och funderar på vad som skulle kunna hänt OM.... Tur att allt gick bra och att din bror kunde hjälpa er så fort. Gissar att det snabbt blir kallt i huset även om man eldar och har ljus framme.
Tack snälla gulliga du för din omtanke nu när vi inte har det vidare värst kul.
Stor kram
Helena