måndag 16 augusti 2010

Vardagen är tillbaka...


Första klädköpet den här hösten blev den här stickade koftan ifrån Gina Tricot...


Vardagen är tillbaka och jag förvånas varje år över hur fort man kommer in i den igen efter semestern, men i år gick det ovanligt fort tycker jag. De soliga, varma och lediga sommardagarna känns långt borta en gråtrist måndagskväll som denna. Det höstlika vädret ute gör säkert sitt till för att vardagslunken ska känns så bekant att man nästan funderar på om man verkligen varit ledig i hela fyra veckor.

Även om det fortfarande är ganska varmt ute så har butikerna den senaste veckan fyllts på med höstkläder i lite mörkare färger, varma stickade tröjor trängs med tights med sydda detaljer och jackor i arméstuk. Några inköp har det blivit och bl a har koftan ovan ifrån Gina Tricot fått följa med hem, gillade den direkt när jag såg den i skyltfönstret och för 249 kr kändes det som ett bra köp även om jag tyvärr tror att den inte kommer gå att tvätta allt för många gånger innan den blir nopprig, men en säsong ska den väl klara!!

Trött efter den första arbetsdagen känns det som en bra idé att lägga huvudet på kudden och första sova nu så jag säger go natt och på återseende imorgon!

Kramar ♥

8 kommentarer:

House number 15 sa...

Kämpigt med första dagen, man är helt slut. Själv har jag jobbat i fyra veckor redan så min semester känns såå avlägset men faktiskt har jag tagit en semestervecka nu.
Snygg kofta du har shopat och vilket bra pris.

Ha det gott!
kram C

VITA NYANSER sa...

Hoppas det är bra med dig! Härligt med nya kläder, det kan man ju alltid pigga upp sig med när vardagen sätter igång!

Kram L-L

Stjärnor & Champagne sa...

Jättefin kofta....Man kan allt hitta godbitarna ibland. Mmm tjejerna ja, då får han allt växa till sig lite hihi. Grattis till awarderna vännen. Hoppas att du mår bra/ Stor kram A

Susanne sa...

Supermysig tröja!

Kram och sov got

Carina i Ockelbo sa...

åå vilken ursnygg kofta från Gina

Emma sa...

Hallosan gummisen!

Hur är de idag?
Vardagslunkn kommer man allt för fort i. Men jag har lovat mig själv att unna mig lite av de goda mitt i veckan i höst! De gör de liksom lättare : - )

Koftan är superfin. Köpte också en kofta på Gina förra veckan. I beigefärg & som jag invigde idag,lite varmt men skön var den ; - ) Älskar verkligen gosiga koftor!

KUL att veta mer om dig när man läste blogawarden. O grattis till den, den är du väl värd. : - )
I vilket lag spelade du handboll?

Tack för alla dina fina kommentarer till mig under tiden jag varit away from bloggis ; - ) Värmer ska du veta!

Önskar dig en mysig tisdagkväll!

STOR KRAM

Annas inspiration sa...

Ja det går så himla fort att vänja sig åt båda hållen!

Koftan är superfin, hade slått till om det inte varit för att jag tror den är svårt att amma i ;-) Ja om man nu ska amma, hoppas det fungerar.

Ha en bra kväll
KRAM

Anonym sa...

Åh, vilken gosig tröja! Det är konstigt, men när hösten kommer så är det alltid lika skönt att slänga på sig långbyxor o en långärmad tröja! Grattis till Awarden!!

Ha en go dag1 Kram/Mira