söndag 29 augusti 2010

Sia Home Fashion - Kitchen Collection...
Var inne på SIA:s hemsida och kikade på deras höstkollektioner i förra veckan och föll för deras Kitchen-serie, svart o vitt är som bekant helt i min smak och de svarta burkarna med text på liksom de vita muggarna skulle mer än gärna få flytta in i mitt kök...
Sambon och pappa sliter för fullt ute med vår dränering, en störtskur mitt på dagen stoppade arbetet för en stund, men nu har solen trängt igenom regnmolnen så förhoppningsvis hinner och orkar de klart med det som var planerat att göras under dagen. Riktigt skitgöra är det att dränera, det vet alla som gjort det, fördelen är att när det väl är klart så behöver man inte göra om det på 30 år.
En helg går fort och imorgon är det redan måndag igen. Först blir det arbete på förmiddagen för min del och ett antal samtal till grävare för att få rätsida på hur vi ska lösa problemet med de jordmängder som rasat in i den ränna som är grävd för vatten- och avloppsrör. Efter lunch åker jag till Göteborg och Gottfriesmottagningen, ska träffa min läkare där, brukar göra det var 3-mån och nu är det dags för en koll efter sommaren.
Hoppas ni alla haft en riktigt skön helg, ska försöka hinna läsa ikapp er fina bloggar i början på veckan, just nu är jag en usel bloggvän då det mesta av tiden läggs på dräneringen och allt runt omkring den.
Kramar Bella ♥

7 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Ja det finns mycket fint bland SIAs saker, problemt är bara när man köper nytt var ska man göra av det gamla. Lite sugen på att kika ute vid Rotan, där ska det finnas en massa bra och ha saker! Önskar dig en härlig vecka!
Anne-Lie

LOTTAS HOME sa...

Hej vännen!
Så mycket fint.
Önskar dig en bra vecka, håller tummarna för att läkarbesök och dräneringsarbetet går bra.
Kram Lotta

Ann-Louise sa...

Superfint, förstår att du vill ha!

Jag skulle få panik om min trädgård grävdes upp på det viset! Ogillar att "förstöra" om än för det båttre.

Vill också säga att dina kommentarer alltid gör mig glad, du tar dig tid fast jag inte alltid är en bra bloggvän.

Hoppas läkarbesöket går bra!

Kram

Susannne sa...

Jättefina saker, jag gillar SIAs sortiment.
Lycka till hos läkaren och ha en bra dag.

Kramen

Marie sa...

Vilka fina saker det finns! Men i det här huset tror jag inte det ryms så mycket mer, måste nog iväg med lite till "Myrorna"!
Hoppas du får en bra dag/kram

Marie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Marie sa...

Vad roligt att du hittat tillbakas till mig!
Jättefina saker från SIA, jag skulle också kunna tänka mig lite allt möjligt därifrån.

Kram,kram!