måndag 9 augusti 2010

Klädesholmarna by night...Igår kväll satt vi i båten och tittade på tv när jag tittade upp och fick se hur solen lyste upp hela Klädesholmarna...

Inte ofta man får se det där riktigt gula skenet...
Samtidigt som vågorna slog in mot land på andra sidan berget kunde vi som satt i våra båtar inne i hamnen se ännu vacker solnedgång denna sommar...

där hela himlen färgades rosa-lila när solen tackade för sig...
Ännu en kväll här på Klädesholmarna närmar sig sitt slut, vi ligger inblåsta här på ön och med tanke på hur det blåser ute ännu så känns det osäkert om vi tar oss härifrån under morgondagen. En långpromenad på ön, bokläsning, middag på Resturang Kylen och säsongsavslutningen på Lotta på Liseberg har sysselsatt oss under dagen och kvällen.
Vi gick förbi Restaurangen Sill & Salt när vi var ute och gick tidigare idag och om ni har vägarna förbi Klädesholmarna eller är sugna på en weekend i vacker miljö så kan jag rekommendera hotellet och restaurangen. Det är närmare 1,5 km från båthamnen till Salt & Sill så vi var ärligt talat för lata för att promenera dit ikväll för att äta och valde helt enkelt närmaste restaurang. På Kylen hade dem sillbuffé för 159 kr vilket kändes alldeles lagom en måndagkväll. Skönt att få se lite annat än båten för en stund och maten smakade utmärkt så ett lyckat val med andra ord.
Önskar Er en fortsatt trevlig måndagkväll!
Kramar ♥

4 kommentarer:

Johi sa...

Salt & Sill är en favvo här. Vi har bott på deras flytande hotell två gånger och både boendet och framförallt maten är sagolik! Skönt iaf att ni ligger säkert när det blåser som det gör.

alegni sa...

solnedgångarna är lika vackra överallt.
vilken härlig semester ni har... det är inte konstigt att man blir lite grön av avund när man läser din blogg :)
kram
ingela

Ann-Louise sa...

Hjälp vilka vackra bilder du bjuder på, solnedgångarna är ju underbara! Hoppas du kan se det fina i mängden för ibland ser man inte skogen för alla träden efter ett tag.

Jag har haft det superbra också i storstäderna, helt annorlunda än dig denna sommar. Ska fixa ihop ett London inlägg vad det lider.

Ha det bäst!

Kramis!

Annas inspiration sa...

Vilka superfina bilder,
det låter som ni har det toppen!

Hur länge till planerar ni att vara till sjöss?

Ha det så gott fina Bella!
kramar