onsdag 18 augusti 2010

New Shoes...


Har letat efter ett par bruna boots-liknande skor, tänker mig att det kommer passa bra till min beige trenchcoat och till leggings som jag med all säkerhet kommer använda flitigt under hösten till lite längre stickade tröjor och tunikor i olika modeller. Hittade den här på Din Sko och den har nu fått flytta in på min skohylla, ska bara klura lite till så att jag är säker på att detta är min nya höstsko, jag velig?? Inte alls...

Onsdag och halva första arbetsveckan efter semestern är redan avklarad, bara två dagar kvar till helgledighet och förhoppningsvis blir det en båttur med övernattning från lördag till söndag för vår del. Bäst att passa på när väderprognosen ser lovande ut, snart är det för kallt för båtliv och dags att lyfta upp vår lilla pärla och tacka för den här säsongen. Varje årstid har sin tjusning och även om jag älskar sommaren med sol och bad så känner jag mig nu redo för att ta emot hösten med dess klara höga luft och mörkret som sänker sig allt tidigare på kvällarna. Sommaren är kort och man vill utnyttja varje minut till max, nästan så man kan känna sig lite stressad över att man "måste" ta tillvara på alla fina dagar och samtidigt blir man frustrerad om vädret är dåligt så man inte kan göra allt man planerat. Det finns så mycket förväntningar inför sommarhalvåret, med hösten kommer ett lugn som jag uppskattar, tycker det är mysigt att sitta inne med en kopp te, en god bok, skön musik på stereon, tända stearingljus på bordet och en brasa som sprakar i kaminen.

Snart dags att lägga huvudet på kudden och invänta John Blund, imorgon väntar en ny arbetsdag så jag hoppas en god natts sömn kan göra sitt till för att min huvudvärk ska ge med sig lite...

Kramar ♥

9 kommentarer:

homebylina sa...

Supersnygga skor!! Dom måste jag kolla upp ;o)Kan ju härmas när vi inte ses och bor i samma stad, eller :o)Hoppas nu att det blir fint väder till helgen så ni kan få komma ut på havet och ha det skönt igen! Ta hand om dig vännen! KRAM Lina

millandante sa...

Läckra!!!
Hade gärna köpt ett par jag också... men det för vänta tills fötter och ben är redo för klack igen, blir såå sugen när jag ser dessa!
Tack för boktipset också!!
Kram & energi!

Mia sa...

SNYGGA!!!!!!!

Jag har jättesvårt för att köpa skorantingen för trånga eller hårda eller....det måste vara kärlek vid första ögonkastet ;)...dina fina kor kommer bli underbara till höstens alla outfits!

Kramar

Carolines hemligheter sa...

Tack gumman för din kommentar, det är så lyxigt att ha sådana gulliga bloggvänner där ute som peppar och stöttar, det är helt klart det bästa med att blogga!

Sov gott nu och hoppas att huvudvärken försvinner tills i morgon, kramar till dig!!!

Stjärnor & Champagne sa...

trevlig trevlig sko....Jag behöver också nytt, suck. Hihi han har redan sett min önskelista men han sa inte så mycket. Nu skall jag natta, är så trött vännen/ Kramkram Anne

alegni sa...

visst är det precis som du skriver, men ändå önskar jag att sommaren kunde vara lite längre... och vintern kunde vi för min del skippa helt. jag hatar snö, halka och kyla.
snygga skor förresten. jag hade liknande i "ungdomen" ;)
kram
ingela

Uh-huh-me.com / Nettan sa...

Jättefina skor har du hittat. Jag har ännu inte valt mina höstskor, det finns ju så himla mycket fint att välja bland :)

Låtersom ni kommer ha en riktigt somrig helg. Jag önskar att sommaren kunde vis sig lite till innan hösten tar över!

Ha en fin kväll

Ann-Louise sa...

Känner igen mig i veligheten...tänk om jag hittar ett par som är ännu bättre?! Men jag tycker de var snygga och lagom höga för att orka gå i.

Tack för din fina komplimang. Känner mig inte alltid så fräsch så jag blir glad över dina ord. Knep har jag inga men jag försöker ha kul, kanske det märks...annars gör jag allt man inte borde som att sova för lite m.m.

Mysigt med egen brasa om kvällarna. Här har vi sån mygg just nu så man kurar inne hela tiden redan.

Kram

glamshine_@hotmail.com sa...

Om du har storlek 36 eller 37 så gör jag vad som helst bara jag får köpa dessa skorna av dig. Hör av dig.