måndag 23 augusti 2010

Livet Hemma - IKEA:s nya blogg...


IKEA:s populära serie Hemnes har fått en ny färg och det finns nu fler möbler att välja mellan. Det här avlastningsbordet har åtta fack för förvaring och är tillverkat i massivt trä för en naturlig känsla och lång livslängd...

Vecka 34 är här och andra arbetsveckan efter semestern har börjat, vardagslunken har infunnit sig och jag kan tycka att det är ganska skönt med rutiner igen. När hösten närmar sig infinner sig allt som oftast inspirationen och lusten till förändring i hemmet och vad passar väl bättre än att få lite nya ideér ifrån IKEA:s nya blogg Livet Hemma. Här hittar man en mängd inspirationsbilder blandat med tips och ideér på hur man kan använda IKEA:s sortiment på bästa sätt.

Ikväll blir det nostalgikväll då vi tittar på nypremiären av Fångarna på Fortet och slappar i soffan med en kopp te.

Kramar Bella ♥

10 kommentarer:

vitagavlar.blogspot.com sa...

Jag längtar efter IKEA-katalogen!

Har läst alla dina inlägg men varit så dålig på att kommentera! Vill bara säga att man inte vara medmänniska på topp varje dag och att man inte kan ställe såna krav på sig själv, men jag förstår precis hur du känner! Hoppas du har en bra vecka! Kram Lisa

LOTTAS HOME sa...

Halloj!
Har just tagit en snabbkik i Ikeakatalogen. Visst blir man sugen på att förändra. Vi ska köpa en skön fåtölj med läslampa till hörnan i V-rummet.
Hoppas din vecka blir bra!
Kram Lotta

homebylina sa...

Försöker igen...hade skrivit en kommentar men sen visades ingen ordverifiering så jag fick inte iväg den?? Hur som helst så hoppas jag att du haft en bra dag :o) Vi kikade oxå på fångarna på fortet i kväll och nog fick man allt lite nostalgifeeling :o) Förra veckan när jag åkte till Ikea för att köpa nya sofföverdrag stod de och delade ut den nya katalogen, fanns en del fina greger som gärna får flytta hem till mig! Nej, nu är det dags att sova...Ta hand om dig! Kram Lina

alegni sa...

tack för tipset om bloggen, den ska jag direkt kolla. vi ska besöka ikea i åbo i helgen, så jag ska kolla lite i förväg om jag får några tips :)
kram
ingela

Anneli sa...

Hejsan.

Kikar in lite snabbt och hoppas du får en bra dag.

Blir sugen på att kika i nya IKEA katalogen, har ännu inte dykt upp här hemma .

Ha det gott,
Kram Anneli.

Signe 1 sa...

åhh vill ha allt från ikea, typ, hihi...de har ju så mycket fint och nytt som har kommit!!:-)

hoppas du mår bra vännen!!

ha en fin dag!

kram sofia

Linda - Inspiration, Inredning, Design sa...

Jag var också inne på IKEA´s nya blogg och kikade runt lite. Mycket fint! Längtar tills nya katalogen kommer;)

Sv: Vi var bara på husvisning för skojs skull. Men hade gärna flyttat in direkt, dock var priset lite i högsta laget, 6 miljoner(!) så vi får nog fortsätta drömma:)

Kram/Linda

Stjärnor & Champagne sa...

Jaha nu är det dax för Ikea igen:) Hoppas att allt är bra med dig. Här är det 4:e veckan med jobb och allt står still här idag så jag klan inte göra något, morr. Ha det bäst vännen/ Kramkram Anne

Carolines hemligheter sa...

Vilken kul blogg, den måste jag kika in på! Visst är det så att inspirationen tenderar att komma i takt med att hösten gör intåg, det kanske är så att nystarten efter semestern tar sig utryck på många olika sätt :-)

Skönt att höra att du kommit in i vardagslunken med alla rutiner, hoppas att du har en bra vecka & stor kram till dig!

Helenas loggbok sa...

Hej Bella!
Åh vad kul att titta in hos dig igen! Jag har haft en lång paus och ett långt sommarlov från både min egen och andras bloggar!

Har snabbkollat igenom dina inlägg som du gjort i sommar och du verkar ha haft en fantastisk sommar på västkusten med den nya båten! Så kul med lite recept och böcker som jag kan lägga min lista att köpa när jag är åter i Sverige.

Här längtar jag oxå efter IKEA-katalogen Även om den är på franska och jag knappt fattar ett smack så är ju bilderna de samma!

Stor kram
Helena