fredag 12 juni 2009

Trött...


Före......efter att TV:n kom på plats...


Tycker egentligen inte det är så snyggt med tv och högtalare på väggarna, men den här TV:n tycker jag ändå smälter in ganska bra liksom högtalarna på väggen...

Go morgon!

Fredagmorgon och solen lyser fortfarande med sin frånvaro och regnet öser ner... Vad är det för fel på vädret?? Det är mitten på juni och det är höst ute, vill ha SOL och VÄRME NU!!!

Gårdagskvällen tillbringades i en av våra sköna fåtöljer tittandes på tv och läsandes bloggar. Hade tänkt åka ner till köpcentrat och kikat på kvällen då de hade extra öppet till 22 med 10-20 % rabatt i nästan alla butiker, men min kropp var inte alls med mig igår så det blev till att stanna hemma. Är väldigt trött och lite bekymrad över att jag är så trött som jag är. Har fortfarande inte hört något från Försäkringskassan angående min överklagan, borde göra det snart... Tiden springer iväg och det är bara ett par veckor kvar tills det är tänkt att jag ska gå upp i tid. Viljan finns där, men jag mår inget vidare, försöker att leva på så vanligt som det bara går med min värk och trötthet. Känner dock att jag pressat mig själv lite för mycket den sista tiden och det straffar sig inte helt oväntat så jag måste försöka att ta hand om mig lite bättre framöver...

Detta blev ett mindre positivt och inspirerande inlägg, men livet är inte alltid på topp, förhoppningsvis ska det bli ett besök på IKEA idag så på återseende med ett positivare och gladare fredagsrapport senare!

10 kommentarer:

Anna sa...

Ja det är viktigt att lyssna till sig själv och sin kropp, tyvärr tror man ju ofta att man kan klara allt å lite till. Men så är det ju inte, å om man har mått så dåligt som jag förstår att du gjort så är det väl ännu värre när man inte lyssnar å ser till alla varnings signaler ...

Hoppas att du kan vila dig ordentligt å ha en riktigt mysig helg!

Kram

Helenas loggbok sa...

Hej!
Vilka fina blommor och presenter du fick på din födelsedag! 50 rosor, vilken maffig bukett!

Trist att du är trött och mår visset. Nu är det helg, hoppas att du kan vila lite extra. Gissar att det är svårt när det finns 1000 saker med nya huset som man vill ta tag i. Men huset finns ju kvar, tänk på dig själv i första hand!

Ha en skön fredag!
Kramis
Helena

MAJA: Style & Life by Leia sa...

blev jättefint....hihi....kanske inte har lust å sitta i soffan närmast tv´n å titta;)

Måste ta å läsa igenom lite inlägg här nu....såg bara snabbt att du varit sjukskriven 3 år....och det har ju jag med....fast nu är jag ju mammaledig....men eg sak samma.

kramar å se till å ha en mysig kväll när du kommer hem!!!!

Miia - There´s no place like home sa...

Vad fint ni får det i ert hus!

Det har väl blivit lite för mycket på sista tiden med flytt & renovering kanske... Du får unna dig en skön helg med tid för vila & återhämtning, så kanske du känner dig lite bättre efter!

Anna sa...

Så mysigt ni har det hemma :-)

va rädd om dig nu, kan tänka mig att bla flytten tagit endel på krafterna.

ha en skön fredag
Kram Anna

anna sa...

det ser väldigt fint ut tycker jag, man ser ju inga sladdar och man KAN tro att TV är en tavla om man har lite fantasi!

Ann-Louise sa...

Håller med dig om att den smälter in bra där! Snygga högtalare också!!

Hoppas du får besked snartoch att du och försäkringskassan lyssnar på dig och din kropp. Ta det lugnt så du få må bra och njuta av sommaren i nya huset!

Kramar

Nettan sa...

Vad bra det vart med tv:n =)

Vad tråkigt att du inte fått svar än fr. FK & mindre stressad blir man ju inte av det heller.
Kanske det som sätter spår i kroppen & ger dig mer värk, innan den du redan hade sen förrut =(.

Kanske behöver ta ett prov & se om du har en inflammation på G ?

Önskar dig en skön helg & se till att vila nu !
Kram Nettan

Maria sa...

Hej du!

Har helt missat att du fyllt år så först och främts ett STORT grattis till dig! Sen vill jag skicka en styrkekram och lite sol från norr. Jag hoppas att du snart kan få må bättre och att ljuset kan göra sitt nu i sommar.

Ha en fin helg!
Kram Maria

Stjärnor & Champagne sa...

Vad mycket fint du fick i födelsedagspresent vännen...Hoppas att du hör något snart från F-kassan. Jag tycker att dom är hemska som dom behandlar mäniskor. Du får nog ringa själv tror jag. Vad tråkigt att du mår som du gör tycker jag.
Var rädd om dig/ Kramis A