måndag 8 juni 2009

Hemnes i vårt sovrum...


Golvlisterna i sovrummet är nu på plats, fotade innan vi ens hunnit dammsuga...


Ser lovande ut...


... och så här blev det...

Hmmm... detta ska vara ett av våra vita sängbord... Bara att inse att vi tagit fel lådor på IKEA och fått svarta istället för vita så nu får det bli ett nytt besök på IKEA vilket jag i och för sig inte är så ledsen för...

vad kan detta bli tro...


resultatet blev en mycket efterlängtad Hemnes-byrå!!!

Go kväll!
Har nu landat i soffan efter att ha tillbringat kvällen sittandes på golvet i vardagsrummet och skruvat ihop alla lådor till Hemnes-byrån som nu äntligen är på plats i vårt sovrum. Ska självklart ta mer bilder när allt är klart, vilket det förhoppningsvis blir inom en snar framtid. Vi letar fortfarande efter skjutdörrar till det som ska bli garderob i sovrummet och jag funderar för fullt på hur jag vill att inredningen ska se ut, var det ska vara hyllor, om det ska vara trådbackar, hur mycket plats det ska vara för att hänga kläder osv så ett nytt IKEA besök känns som en bra idé.
Dagen har annars innehållit jobb som vanligt, en lunch med sambon som var inne i stan och polisanmälde mannen som körde på mig för ett par veckor sedan när jag lånat hans bil och sen vila som vanligt under eftermiddagen. Vi var i kontakt med mannen som körde på mig samma dag som det hände då uppmärksamma vittnen tog registreringsnumret och han ville då absolut inte att vi skulle göra en polisanmälan då han smet från "olycksplatsen". Ingen blev skadad som tur var, men bilen behöver åtgärdas och då är det ju självklart han som får ta sjävlrisken på sitt Försäkringsbolag när han orsakade olyckan. Nu vill han inte göra det längre... Gissar att en anmälan av det här slaget inte direkt har högsta prioritet hos polisen, men vi kände att man smiter inte när man kört på någon och sen inte tar sitt ansvar så det fick bli ett besök på polisstationen idag.
Nu är det dags att krypa i säng så jag får helt enkelt vänta till imorgon med att läsa mina favoritbloggar!!

5 kommentarer:

milla-andante sa...

Åh vilken julafton det är hemma hos er och så fint det blir!!!
Ikea är nog det enda varuhuset som är kul att åka till för att byta en vara...
Ha det fortsatt gott och tack för dina fina ord! Och visst är det trevlig personal på Villa Harmoni... hela stället är så mysigt!
Kram

Nettan sa...

Så fint det blir, men dessa kartonger fr. IKEA önskar man att man kunde trolla ihop...*fniss*.
Typiskt att det vart fel sängbord =(

Och va tråkigt med smitningen, har han sagt att han ska ta " ansvaret " så kan man inte banga sen...=(, fult gjort !
Bra att ni polisanmäler, säkert inte första gången han gör så här !!

Kram Nettan

Att ha det gott sa...

Så jättefint det blir

jessi sa...

Jättebra att ni polisanmäler, så här kan man inte göra! han kan göra det igen o nästa gång blir någon allvarligt skadad!

vilka idioter det finns!

ha det så gott!

VITA NYANSER sa...

Vad fint det blir!!! Så snyggt med sängen och byrån och sen sängborden till. Vad härligt att få nytt och fint!

Tack för ditt värmande stöd hos mig!

Stor kram L-L