lördag 6 juni 2009

Grattis Sverige!!!På nationaldagen de senaste åren har vi varit ute med vår båt och njutit av underbart sommarväder, båten såldes i höstas och årets nationaldag kommer firas med grillat tillsammans med goda vänner hemma i huset. Vädret har än så länge inte visat sig från sin bästa sida, men kanske att det spricker upp lagom tills det är dags att tända grillen, hoppas... Självklart kommer vi att titta på fotbollen och hålla tummarna för att Sverige slår Danmark ikvällens match!!

Önskar er alla en riktigt trevlig nationaldag!!

7 kommentarer:

Maria sa...

Låter som att ni har en härlig nationaldag att se fram emot. Vilken fantastisk jordgubbscheesecake du skrev om tidigare. Den bara måste jag prova!

Ha en riktigt fin helg och tack för dina gulliga kommentarer!

Stor Kram
Maria

home by lina sa...

Vad härligt med båt men nu har ni ju hus och det är oxå härligt...speciellt med trevligt sällskap =) Ha en bra kväll! Kram LIna

Stjärnor & Champagne sa...

Detsamma till er, hoppas att vädret blev bättre hos er. Här sprack det upp men inte så varmt.har missat några inlägg från dig. Pilen blev helt klart bättre och fiskarna ser ut att trivas trots vattenfärgen hihi. Sen hoppas jag att du känner dig lite starkare än från inlägget tidigare. Jag håller på dig. Men jag kan förstå att allt känns hopplöst vissa perioder. Jag har själv sådana med min huvudvärk.
Kram till dig från mig/ A

milla-andante sa...

Gick ju inte så bra det där målgörandet man så gärna ville se en dag som denna... men imorgon är en annan dag som du så bra skriver i ett tidigare inlägg. Tack för att du delar med dig!!
Hoppas du fått tankat lite energi de senaste dagarna!
Kram

Nettan sa...

Fin bild, har oxå lagt ut en på flaggan våran, i båten =)

Hoppas ni hade en fin dag, trots kylan !
Kram Nettan

jessi sa...

Grillat är ju gott, hoppas ni hade bra väder! tyvärr gick ju matchen ej så bra.. men men vad göra.
Kramisar

Ann-Louise sa...

Så härligt det är med båt! Saknar du den inte? Jag är uppväxt med båt och saknar det jättemycket om somrarna.

Hoppas du har en bra söndag.

Kram