fredag 12 juni 2009

Nytt från IKEA...


Fina ljusstakar som ska stå på vår Hemnes-byrå i sovrummet...


Den här gången fick vi rätt färg på våra sängbord...


Ihopskurvade och på plats i sovrummet, kommer mer bilder när allt är klart och då har vi förhoppningsvis hittat ett överkast som passar in i vårt "nya" sovrum också så ni slipper se en obäddad säng...


Två Årstids-lampor fick följa med hem...


...liksom ett gäng nya svarta tallrikar som idag såldes för 16 kr/st...
Go kväll!!
Äntligen fredagkväll och helglugnet börjar infinna sig efter en grillad köttbit, en god sallad och ett glas rött till middag och finalen i Talang på tv. Efter att sambon slutat jobbet åkte vi en sväng till IKEA och bytte sängborden och köpte lite annat smått och gott. Vi hittade även inredning till garderoben som vi tyvärr inte fick plats med i bilen utan vi får åka ner med släpkärra en annan dag och inhandla. Längtar tills garderoben blir klart då jag börjar bli lite trött på att ha alla kläder nerpackade i väskor och påsar. Längtar också tills IKEA öppnar sitt nya varuhus här i Uddevalla, portarna beräknas slå upp under nästa år och kommer ligga bara 5 min bort från där vi bor.
Hoppas ni alla haft en trevlig fredagkväll och på återseende imorgon!!

3 kommentarer:

Anna sa...

Så mycket fint :-)
Känns det som ni har börjat "bo in er"?

ha en skön lördag
Kram Anna

Fröken Fräken sa...

Vad stiligt ert sovrum är! Jag har också varit sugen på de där sängborden,fast nu får gamla stolar tjänstgöra som sängbord, vilket också funkar! :-) Ha en trevlig kväll!

Miia - There´s no place like home sa...

Vilken lyckad Ikea-shopping! Så snyggt, så snyggt!