fredag 23 november 2012

Wishes...


 
Idag önskar jag mig en burk med önskepärlor i, de skulle vara färgglada och förvandlas till oväntande och uppmuntrande överraskningar när de lyfts upp ur sin burk. Ja, som ni förstår är det en låg bloggerska som inte är på topp. Jag behöver positiv energi att fylla på med. Jag önskar mig allt ifrån ork o kraft, glädje och harmoni till en vacker blomsterkvast o favoritchokladen i ett överraskande paket eller en avkopplande romantisk weekend att samla kraft på. Lite verklighetsflykt till ett varmt land med en lång vit sandstrand eller några dagar ute i skärgården för att njuta av lugnet, tystnaden och stillheten, mys med vännernas barn, ja allt som vänder den nedåt gående spiral jag hamnat i nu är välkommet, stort som smått bara det är glädje, skratt o välmående-framkallande!!
 
Peppar mig själv med att efter regn kommer solsken, och förhoppningsvis lite snö till jul :)
 
Kramar Bella ♥

5 kommentarer:

cecce sa...

Det är inte så lätt att hålla motivation och ork uppe såhär i novembermörkret. Känner av det jag med. Helst vill man bara kura under en filt eller gå i idé och vakna när fåglarna börjar kvittra och solen lyser igen:-)

Snart är det jul...det får vi se fram emot!

Hoppas du snart känner dig lite piggare. Efter regn kommer alltid sol. Alltid!!

Kram Cecce

Lotta sa...

Fina Bella! Jag skickar lite positiv energi! Efter regn kommer sol, garanterat!

Jag hoppas du hittar små pärlor, stigar att gå innan det blir ljusare igen. Kanske en helgutflykt eller bli ompysslad en dag, bara för dig.

Varm kram!
Lotta

Nazima sa...

Åh, det första jag tänkte när jag läste ditt inlägg var att jag gärna ville skicka dig en fin blomsterbukett som lite uppmuntran. Och, nu är det verkligen bara grått regnigt så till och med jag längtar efter snön och kylan, hoppas den kommer lägligt till Jul. Jag hoppas du får en fin helg. Ta hand om dig! Stor kram

Postadress Torslanda sa...

Skickar lite energi till dig via bloggen och hoppas att det snart känns bättre. Kram

Eva sa...

Jag är också så fruktansvärd trött och kroppen är inte bra, men man får vara tacksam ändå man är ju inte totalt sängliggande och orörlig ,men man får pausa mer mellan varven och inte ha så höga krav på sig själv när det är just så här för då blir man ännu mer sänkt. En förebild som ligger mig varmt om hjärtat är Christoffer Lindhe som förlorade två ben och en arm i tågolycka i Varberg . Det har stått om honom i Aftonbladet i veckan i samband med svenska hjältar . Jag går ofta in och läser om honom för att peppa mig själv. Vi får ge styrka till varandra kram. Men du glöm inte nu i de annalkande juletider och man ser vad A,B,C,D,E.... gör kan man inte lägga ihop det och lura sig själv att man klara lika mycket själv som alla tillsammans . En tendens som jag känner att vi kvinnor gärna går i fällan. Undra om det är likadant med män? Ha en bra dag och tillåt dig vila.