tisdag 20 november 2012

Instagram-affisch - Printstagram...

 
Att Instagram bara blir populärare och populärare är det väl ingen tvekan om och vill du göra en affisch på dina favoritbilder kan du göra det här från 160 kr...
 
Go Kväll!
 
Regnet piskar på fönsterrutorna här på Västkusten denna tisdagskväll och för en gångs skull så regnar det här, men inte i Borås där sambon är för att göra klart sin mammas kök. Jag har fått bilder skickade till mig och det ser jättefint ut så det ska bli kul att få se det färdiga resultatet första advent då vi ska dit på middag tillsammans med mina föräldrar.
 
 Annars tycker jag helt ärligt att det är ganska mörkt och trist just nu, november är inte min favoritmånad, höstens höstpunkt är passerad och månaden är mest en lång väntan på advent. Funderar på att plocka fram ljusstakar och stjärnor redan till helgen för att få lite mysfaktor och för att underlätta för mig själv då vi inte är hemma nästa helg.
 
Känner mig lite låg för tillfället så en trevlig lunch med goa K var utan tvekan dagens bästa, viktigt med kvalitetstid med goa vänner för att få energi. Nu myser jag framför brasan med en kopp varmt te och en söt clementin och får jullängtan av doften, får ju göra det bästa av en regnig och mörk tisdagkväll :)
 
Kramar Bella ♥

7 kommentarer:

Mickis sa...

Klart du kan plocka fram lite ljusstakar & sånt nu till helgen. Du jobbar ju i veckan & ska du bort till helgen sååå Annars får sambon fixa det..men han kan säkert inte det lika bra som du ;-) & sen är det ju kul att göra det själv oxå :-)

Inte dumt alls med en lunch med en god vän.. Det kan göra att man kommer upp ett par steg på måendetrappan :-)

Ha en fin kväll!
Kram

Yoyce funderingar sa...

Nä november är ingen höjdare. Vi kom precis hem från Florida och frågade oss själva idag, vad gör vi här??

Vardagslyx sa...

Har funderat på samma sak, orkar inte vänta. Behöver ljus!! NU! November är den absolut värsta månaden:(

Jag har dessutom startat med något annat jag i vanliga fall inte brukar ha förrän första advent - idag bakade jag saffransbröd... Men inga lussebullar, utan längder. Så det räknas inte riktigt;)

kram Pernilla

alegni sa...

Hej Bella, nu har jag äntligen kommit på hur jag ska kunna kommentera hos dig och flera andra av mina bloggvänner.
Jag har inga problem med novembermörkret, men det beror säkert på att jag i ganska hög grad kan ställa min arbetsdag som jag vill, så jag kan uträtta ärenden eller göra annat som kräver dagsljus när det är ljust.
Allt gott och på återseende!
Kram
Ingela

Helenas loggbok sa...

Många har säkert börjat ta fram pyssel och pynt och göra fint till advent i Sverige. Här gör ju inte många fint i fönstren men på stan börjar det komma fram lite ljusslingor och annat juligt. Jag har inte kommit i någon julstämning alls och det känns inte som den kommer dyka upp heller, olikt mig men det kanske har sina förklaringar. Vi har fått besked nu och har annat att fundera över! Spännande med köket! Här är oxå grått, grått, grått och trist. Det kan nog inte bli värre i alla fall, alltid något!
Kram kram
Helena

Kia sa...

Kan säga att det var en rätt mörk morgon här. Mörka moln som gjorde hela morgonen mörk och dyster. Kan det int komma lite snö som ljusar upp lite?

Ha en toppen dag!
kram Kia

TIDSOPTIMISTEN sa...

Tycker också man kan tjuvstarta lite med adventspysselt för tristare månad får man verkligen leta efter :(

Kram Ullis