lördag 24 november 2012

Adventspyntat...


Kanske i tidigaste laget, men nu är det adventspyntat här hemma, tomtar och julgardiner väntar jag med några veckor till, men adventsstjärnor och ljusstakar är på plats i fönstrena och lyser upp i novembermörkret...

Lördagen har ägnats åt städning och adventspyntning här hemma. Vi åker till svärmor redan på fredag nästa vecka och stannar där i helgen så det var inte så mycket att välja på annat än att ta tag i pyntandet redan idag. Att göra det någon kväll i veckan är inget alternativ för mig, det räcker orken inte till för. Mysig blev det även om sambon inte var helt nöjd och hade bekymmer om vad grannarna skulle säga om att vi var en vecka tidiga.

 
Dagens besök...
 
Ett tecken på att vi närmar oss vintern är när rådjuren letar sig fram ur skogen och nu är det andra dagen i rad som vi har besök i trädgården.
 
Önskar dig en skön söndag!!
 
Kramar Bella ♥

5 kommentarer:

Jorunns hobbyblogg sa...

nydelig adventstjerne!

Jorunn

Postadress Torslanda sa...

Inte alls tidigt! Vi går all in och myser!

Helenas loggbok sa...

Skit i vad grannarna eventuellt tycker, bara du är nöjd! Orkar man inte eller inte hinner i veckan är det väl jättebra att börja i tid. Här tycker nog grannarna vi är helknäppa mest hela tiden som inte har flortunna gardiner för fönstren och bjuder på insyn och har lampor i fönstren. Det är mörkt i vartenda hus på hela gatan, utom i vårt. Tänk dig sen hur de tittar när vi får upp nytt till advent!
Hoppas du har haft en mysig helg! Själva har vi varit i Verdun och lärt oss mer om 1:a världskriget!
Kram, kram
Helena

Mickis sa...

Men vad du fuskar ;-)
Men MYSIGT är det.. jag blir oxå sugen nu, men jag får hålla mig tills på torsdag iaf :-)

Ha en fin kväll!
Kram

Therese sa...

Så fint! Påminner mig om att jag måste leta fram vårt pynt, lite rörigt mitt i flyttstöket. Hoppas du får sova sött och att veckan börjar bra!