lördag 17 november 2012

På önskelistan - sjalar...

 
Beck Söndergaard - C Diva Star i färgen smokey... (Bild lånad ifrån Creative Lounge)
 
 Större variant ifrån Beck Söndergaard, C-Summer Night i samma färg.... (Bild lånad ifrån Tintin Style)
 
Billigare variant i samma färgskal ifrån Gina Tricot, Mandy Snood...
 
 
Ta två för 100 kr hos Lager 157...
 
Prickigt ifrån Lindex...

 
Två varianter ifrån Zara...
 
Jag har belagt mig själv med köpförbud de två senaste månaderna och det har gått över förväntan, inga kläder är köpta, men det hindrar ju inte att man kikar runt och hittar fina plagg som man önskar sig. Högst på önskelistan står någon av sjalarna ifrån Beck Söndergaard och det kanske kan bli en julklapp ifrån tomten, vem vet :)
 
Önskar dig en trevlig lördagkväll!
 
Kramar Bella ♥

5 kommentarer:

TIDSOPTIMISTEN sa...

Vad duktig du är med köpstopp, jag och en kompis testade det också för ett par år sedan men det gick inge vidare - såååå svårt när det är så mycket som lockar och vi skulle nog behöva mer hjälp än köpstopp typ KBT ;)

Kram Ullis

Anne-Lie sa...

Visst är det bra med köpförbud, men hur förklarar man det för en envis 13-åring. Men en ny sjal är ett bra sätt att förnya garderoben med.
Anne-Lie

cecce sa...

Mmm...sjalar är fint!!Tack för alla tips du delar med dig av. Blir alltid inspirerad!!

Hoppas du har en skön söndag!!

Kram Cecce

Mickis sa...

Titta & ÖNSKA kostar ingenting :-)

Jättefina schalar :-)

Ha en fin söndag!
Kram

Eva sa...

Jag är glad att det är mode med sjalar, så man håller nacken varm det hjälper lite för min onda nacke. Jag kan tipsa att jag hitta fina sjalar i Ullared . Bland annat med stjärnor . Annars har jag verkligen hittat ett mycket bra ställe klädförsäljningen i Marbäck ligger utanför Ulricehamn . Säljer dam och herrkläder och har även gardintyg,joggingtyg. Väldigt bra priser på det som finns ,jag och min syster som är från Borås köper det mesta där. Du kan köpa på dam byxor ,skjorta,tröja för 350kr jag kan rekommendera de som åker förbi kika in. Det är bara öppet lördagar och söndagar 10-15.