lördag 21 april 2012

Lördagsfix hemmavid...


Vårblommorna står i full blom här på Västkusten...


Gula krokusar och tussilago är ju helt okej, men maskrosor redan??
  

Sambon har idag börjat med vårfixet i trädgården, tömt dammen och rengjort den så nu är det full fart på fiskarna som tro det eller ej överlevt även denna vinter...

Idag har vi haft gammal traditionell könsfördelning på sysslorna här hemma, jag har tagit hand om de "kvinnliga" husmorssysslorna, städning och matlagning, och sambon har tvättat bilarna och fixat i trädgården med dammen som behövde en ordentlig uppfräschning efter vintern.

Min fina vän S kom förbi på eftermiddag och tillsammans gick vi en kort promenad innan vi satte oss på trappan och fikade. Skönt att få lite frisk luft och jag somnade gott efter det trevliga besöket!

En helt okej lördag som avslutas framför Kvällen är din på 4.an. Hur har din dag varit?

Kramar Bella ♥

6 kommentarer:

vitagavlar.blogspot.com sa...

Härligt med vårfix!
Min dag har varit toppen... Ullared - säger allt!
Ha en fortsatt fin helg, kram Lisa

Postadress Torslanda sa...

Härligt väder ni har haft!!! Inte lika fint här men ok jämfört med igår. Hemmafix hela dagen!

Carolines hemligheter sa...

Godmorgon fina Bella! Jag har kikat in här titt som tätt från min iPhone men inte kommenterat på evigheter (har lagt ner att försöka med den, det går inte och jag blir smått tokig varje gång...), det har varit spännande att följa era veckor i paradiset och jag blir så grymt sugen på att göra en sådan fantastisk resa någon dag!

Skönt att höra att du är snäll mot dig själv och låter dig vara "good enough", livet är helt enkelt för värdefullt för att pressa sig själv till det yttersta och alltid kräva mer, mer, mer! Faktiskt så tror jag att visdomen till stor del kommer med åldern (och med erfarenheterna som följer därtill) om man tillåter sig att släppa taget litegrann, då kommer tilliten till att man duger och lugnet i att vara tillräckligt bra. För vissa springer omkring till sista andetaget och letar efter någon slags bekräftelse som aldrig kommer, fy sjutton så sorgligt egentligen!!!

Massor med kramar till dig och hoppas att din söndag blir lugn, skön och precis som du vill ha den :-)

Kia sa...

Igår var det härligt väder och man kunde fixa lite ute och det var himla skönt! idag är det dock mindre trivsamt ute, tråkigt grått.

Ha en toppen söndag!
Kram Kia

Helenas loggbok sa...

Härligt att ni har fint väder och kan vara ute och fixa, här bara regnar det och haglar. Urtrist!

Konstigt att fiskarna överlever hela kalla långa vintern, men så kul!

Idag har vi städat garaget så nu känns det bättre att köra in nya bilen i ett nystädat garage, fast egentligen fick vi tummen ur för pappa snart kommer och hälsar på! Vill inte att de ska se ostädat ut då!

Nästa helg hade vi tänkt göra altanen och trädgården men långtidsprognosen bara visar trist väder, även om det kommer bli lite varmare. Får ingen inspiration att gå ut och fixa när det varken är varmt eller fint!

Hoppas du får en bra start på veckan!
Kram, kram

Mickis sa...

Låter som en riktigt bra lördag :-)
Ibland får man faktiskt dela upp sysslorna, det behöver inte vara fel... Skönt att du hann njuta en stund av lördagens sköna väder :-)

Ha en fin måndag!
Kram