torsdag 11 februari 2010

Kall torsdag...


Andra boken i Carin Gerhardsens Hammarbyserie "Mamma, Pappa, Barn" sträckläste jag på stranden i Thailand för ett par veckor sedan, intressant handling som berättas på ett sätt som gör att boken är svår att lägga ifrån sig när man väl satt tänderna i den så från mig får den toppbetyg och för Er som liksom jag älskar svenska deckare är denna bok ett måste!!

Vaknade i morse i ett hus där temperaturen sjunkit ner mot 19 grader fram på morgontimmarna och det är kallt tycker jag som alltid är frusen, ute var det återigen -20 grader. Gjorde inga glädjeskutt i kylan när jag åkte till jobbet, men under dagen har faktiskt solen kikat fram för första gången på länge, och det var nog fler än jag som uppskattade solens gästspel efter senaste tidens ständigt gråmulna väderlek.
Fick ett sms på förmiddagen från sambon i Dubai där han uttryckligen talade om att han var i himlen... Sol och bad på en 40 fots båt som tagit dem runt hela Dubai, hade funkat för mig också, att sedan avsluta dagen med middag på en av Dubais kanalbåtar som åker på de konstgjorda kanalerna låter precis så bra som jag fått rapporter om att det är!!
Själv sitter jag och drömmer mig bort till varmare breddgrader och slötittar på Du är vad äter på trean och funderar som bäst på vad jag ska mätta min kurrande mage med.
Hoppas ni haft en bra dag och på återseende imorgon!!
Kramar ♥

6 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Suck Bella...Idag var det attans kallt här. NU vill jag ha vår...Men tyvärr ligger det stora stora drivor med snö överallt.
Kram till dig/ A

Anna-Malin sa...

ja, jag är också mest svart o vit men på senare tid smyger det in lite färg...det brukar inte bli så långvarigt men det är roligt så länge.....

//Anna-Malin

Signe 1 sa...

Jag tackar för tipset!! Tokläser ju mkt och håller just nu på med *fyrmästarens dotter*, den hade du oxå läst va??

Ha en underbar fredag vännen!

Kram Sofia♥

Jenny sa...

Hej Bella!
Tack för tipset om Carin Gerhardsens böcker, jag älskar oxå svenska deckare:)

Lyllos din sambo som är i varma och soliga Dubai!!

Ha en trevlig helg,

Kram Jenny

Viktoria sa...

Hej!

Var tvungen o titta tillbaka bland dina inlägg o slänga ett öga på er fondvägg i vardagsrummet! Vi tittade ju på tapeter i helgen o var lite "rädd" att det var exakt som eran. Vi sa det till varann jag o magnus att om det var så måste vi köpa en annan. Vi kan inte härma er mer nu!! :) Tänker på säng,ljuslyktor,soffa mmm. Men men...vi gillar ju IKEA båda två så inte så konstigt att man har lite samma saker i våra hem! Hoppas du förstår det oxå ;)

Hoppas Hampus har det bra i Dubai!

Kramar!

cecce sa...

Hej!
Visst blir ma glad när solen visar sig!
Idag har solen varit framme igen och det piggar upp liksom det faktum att det blir ljusare för varje dag!

Nä..vad taskigt att din sambo är i Dubai och har det varmt och gott:-)
Du kunde väl följt med?:-)

Hoppas du har det bra iallafall och har en skön fredagskväll!

Kramar!