tisdag 9 februari 2010

Det våras på Rusta...


Lågprisvaruhuset Rusta ser ut att ha rustat ordentligt inför den stundande våren med en hel del fint, en favorit för egen del är den här vita brandsläckaren som kommer få flytta in hos oss efter nästa besök i närmsta Rusta-butik...


Riktigt snygg är också den svarta pedalhinken till höger som kommer säljas för 119 kr, men visst finns det stora likheter med den klassiska Vipp-hinken, priset skiljer dem dock åt, hos Dansk Design kostar Vipp-tunnan 1 895kr, vilken väljer du??
Lite inspirationsbilder lånade ifrån Rusta...

Även om våren just nu känns långt borta då snötäcket ännu ligger tjockt över vårt avlånga land och överallt ses extrainkallad personal och fastighetsägare slita dagarna i ända med att skotta bort all snö som ligger på taken för att undvika att just deras tak ska bli nästa som ger vika för tyngden av den packade snön.
Fick upp ögonen för lågprisvaruhuset Rusta förra våren då jag hittade lite av varje som tilltalade mig och tittar man på pressbilderna för våren 2010 så blir i alla fall inte jag besviken, tror nog att det kan bli ett och annat inköp under de kommande månaderna då priset allt som oftast brukar vara av det plånboksvänliga slaget.
Nu Halv Åtta hos mig följt av Mästarnas Mästare och sen kommer denna veckas tisdagskväll avslutas tidigt då jag sovit dåligt inatt så en god natts sömn står högst upp på min önskelista!!

11 kommentarer:

Miia systeryster sa...

Då hoppas jag att du får sova ordentligt inatt. Det var jättelänge sen jag var på Rusta, kanske borde göra ett besök=D Tack för titten hos mig=D Kram

♥Mitt Lilla Krypin♥ sa...

Hej!

Jag håller med, där finns faktiskt guldklimpar att fýnda på rusta ibland. Verkligen en "plånboks vänlig" affär! Vilken fin brandsläckare! Den hade gärna fått flytta in till mig med ;o)
Kan tänka mig att man längtar till vår och sommar, när man varit på båtmässan ;o)
Hoppas att du får sova gott inatt.
Kram Carolina

Veronique sa...

Vilken fin blogg du har! Ta gärna en titt på min med om du har tid! :)

jessi sa...

Jag förstår inte varför jag aldrig ser alla bra Rusta grejer, är det att Rusta butiken i min stad inte köper in något av det... måste vara att det beror på vilken stad man bor i o vad de väljer att ta in.

Ha det så bra Bella, sov så gott!

kram

Susanne sa...

Man kan hitta mycket fint på Rusta till bra priser.
Hoppas du får sova inatt.

Kram och sov gott

Carolines hemligheter sa...

Godmorgon! Hoppas att du fick sova gott i natt, inte roligt när sömnen sviker en!

Vilket bra tips om Rusta, har inte haft en tanke på att de har massa fint faktiskt! Måste åka dit i vår helt klart :-)

Kramar & ha en skön onsdag!

mitt skärgårdsliv sa...

Den vita brandsläckaren skulle vara bra att ha! Hoppas du sovit gott! Ha en bra onsdag!

Helenas loggbok sa...

Hej!
Oj vilka fina saker de verkar har på Rusta. Har bara varit på Rusta någon gång. Brandsläckaren är ju hur fin som helst. Himla bra sak att ge bort i present dessutom.
Ha det bra!
Stor kram
Helena

Ann-Louise sa...

Wow det var ovanligt fina saker de lockar med på Rusta!! Måste nog dit! Brandsläckaren var ju som en inredningsdetalj..me like!

Hoppas allt är bra och att mår hyfsat!

Kram fina du!

cecce sa...

Vilka härliga bilder du bjuder på!
Verkar som jag ska ta mej en tur till Rusta! Visste inte de hade så fina saker där!!
Hoppas du mår bra...

Kramar!

Uh-huh-me.com / Nettan sa...

Åh, man skulle inte tro att det var Rusta grejer. Aldrig sett sånt fint i våra butiker. Fina saker du har hittat!