tisdag 2 februari 2010

Längtar efter våren...Ännu en tung dag går mot sitt slut, är inne i en svacka där det är ordentligt tufft att hitta kraft och energi till att orka med dagen, men försöker peppa mig själv med att det snart vänder. Det blir ju en ond cirkel, det onda gör att det blir svårt att sova och utan sömn så blir allt värre så jag hoppas på att få somna gott i kväll.

Vissar dagar blir längtan efter att få leva ett mer aktivt liv starkare än andra, längtar efter att få träna och att inte behöva planera och hela tiden känna mig otillräcklig för att mina krafter inte räcker till för det som både förväntas av mig och det som jag själv vill göra i mitt liv.

Önskar mig värme då kylan gör min värk värre och jag önskar mig sol då mitt sinne behöver få den extra kick som strålarna ger när de lyser upp i vår tillvaro. Snön tycks vi få leva med ett bra tag till då det bara senaste dygnet kommit drygt 2 dm här på Västkusten och fortsätter det snöa så här hela natten så lär det komma minst en decimeter till innan det är dags att skotta sig ut till bilen imorgon.

Med tanken på att imorgon är en annan dag tänker jag avsluta den här kvällen...

2 kommentarer:

♥Carolina♥ sa...

Ja, snö har vi gott om! (pust) Jag tror inte du är ensam om att längta efter våren ;o) Det gör jag också! Sol, grönska och sval luft.
Hoppas att du får en härlig dag imorgon! Och att det går relativt smidigt att skotta ut bilen ;o) Varma kramar i kylan
Carolina

According to Nicky sa...

Vilken härlig vårbild! Jag förstår din längtan!

Ha en skön kväll! Kram/Nicky :)