torsdag 4 februari 2010

Dubai...


Klassisk Dubai-vy som sambon om sex dagar kommer att besöka...
Han lär ju inte missa Burj Khalifa som är 828 meter hög och har ca 190 våningar, när vi mellanlandade i Sharjah på väg hem ifråg Thailand kunde man skymta världens högsta byggnad från ovan...

Efter snöskottning i ett antal timmar de senaste dagarna räknar nu sambon ner dagarna tills planet lyfter till värmen i Dubai i Förenade Arabemiraten tillsammans med ett stort gäng andra säljare och butikschefer som också vunnit en plats på resan som företaget han arbetar på anordnade innan jul. Funderar på om man kan ha någon typ av tävling för oss som arbetar på redovisingsbyråer också?? Fast ska man vinna resor genom jobbet skulle man nog valt ett annat mer säljande yrke, en Dubai-resa hade funkat som morot för mig i den stressiga julhandel :)

Han är han absolut värd att få åka med på resan, men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var lite avundsjuk, hade vi inte varit i Thailand för ett par veckor sedan så hade jag nog tagit tillfället och bokat en flygstol och följt med och passat på att umgåtts med min vän Å som bor i just Dubai sedan några månader, men det får bli vid ett annat tillfälle!!

Jobb, skottning och städning har stått på agendan idag så det är två slagna hjältar med trötta kroppar som nu sitter djupt nersjunkna i var sin fåtölj och faktiskt kan konstatera att vi nu har ett nystädat hem, tak utan snö och en skottad garageuppfart och som pricken över i:et har även 1 kubik ved burits ner i källaren så nu kan vi elda i kaminen och mysa inne när temperaturen de närmsta dagarna ska sjunka igen och förhoppningsvis blir det inte mera skottning på ett tag nu!!

Hoppas ni haft en bra dag!!

4 kommentarer:

Carolines hemligheter sa...

Åh, på Burj al Arab friade Jimmy till mig för tre år sedan :-) Det var HELT galet, once in a lifetime minst sagt men det är ett roligt och lite knäppt minne jag bär med mig från vårt dygn på världens enda sjustjärniga hotell!

På tal om det här med tankar... idag är en sådan dag när mina tankar snarare drar ner mig allt längre i tungsinthet och ältande än att hjälpa mig framåt. Jag vet vad jag skall göra för att mota tillbaka dem (alla timmar i KBT-terapi) men jag gör det inte utan låter mig sköljas med... Fel, fel, fel men vem f*n har sagt att det skall vara lätt att leva ;-)

Hoppas att du har en skön kväll i alla fall, kramar från Caroline!

Helenas loggbok sa...

Jösses vad snö ni har i Sverige. Nästan synd att man missar den här vintern, det lär väl vara en snackis i många år framöver.

Skulle ju inte vara dumt att åka till värmen igen. Jag har kompisar härifrån Luxemburg som ska flytta till Dubai i sommar. Kanske man skulle passa på att hälsa på dem!

Hoppas du får en mysig fredag!
Stor kram
Helena

Therése sa...

Ja, det blir nog en härlig resa för mannen, förstår att du minsann är lite avis ;-)
(Det är jag med hihi)

Skönt att ha skottningen klar...njut nu av din fredag!!
Kram på dig!

mitt skärgårdsliv sa...

Jag skulle även gärna ta emot en sådan resa, men det lär nog inte hända på företaget jag jobbar på!Ha en riktigt trevlig helg!