tisdag 23 februari 2010

Uttråkad...


Ute har det varit en jättevacker vinterdag med sol och betydligt behagligare temperaturer än de vi haft senaste tiden, inget vidare att ligga inne i sängen med feber och längtan efter att komma ut blir ju aldrig så stor som när man inte kan utan snällt får stanna inne för att kurera sig. Har i alla fall haft sällskap av Elle:s nya härligt vårinspirerande nummer...


Där man får följa med Josephine Bornebusch till Rom och jag blir så sugen på att möta våren i den vackra staden...


Funderar på om detta enkla sideboard från IKEA skulle kunna vara något för vårt kök, med lite vit färg så kanske det inte blir så tokigt, vad tror ni?

Ligger fortfarande hemma i feber och känner mig tyvärr inte ett dugg piggare än igår, tycker verkligen det är så tråkigt att ligga hemma sjuk, har liksom fått nog av det de sista åren så jag hoppas verkligen det vänder snart och att jag piggnar till under morgondagen. Är ordentligt uttråkad då jag inte orkar göra något anant än att läsa lite tidningar och nu sitter jag framför tv:n med datorn i knät och tänkte se om jag orkar läsa lite bloggar för att se hur Er start på veckan varit.

Vi vill så småningom bygga om vårt köp och är ganska på det klara på hur vi vill ha det , men det är inte aktuellt riktigt ännu utan vi nöjer oss med att måla om de luckor som vi har fram i vår och på så sätt fräscha upp köket lite, äggskalsvitt ska bli samma vita färg som väggarna och jag har ett väggord liggande som väntar på att bli uppsatt. Vi har sen vi flyttade in varit på jakt efter ett sideboard, men inte hittat något som tilltalat oss för rätt pengar. När vi bygger om kommer det inte längre få plats så därför vill vi naturligvis inte lägga för mycket pengar på denna tillfälliga lösning för att få lite mera plats i köket. Hittade bland IKEA:s nyheter sideboardet ovan för 749 kr och med lite vit färg på det så tror jag att det kan bli en riktigt bra och billig lösning som vi kan bli nöjda med. Kanske dags för ett IKEA-besök med andra ord!

Roligare än så här blir det inte idag utan jag återkommer förhoppningsvis imorgon med nya krafter!!

17 kommentarer:

cecce sa...

Krya på dej min vän!!

Tycker sidebordet är fint och blir säkert ännu snyggare med vit färg.
Kör på det!!

Sköt om dej!
Kram

Mia sa...

Krya-på-dig-kram från mig!!!
Tror att Ikea-bordet med vitfärg på bli ett bra alternativ ...

Kram MiA

Carolines hemligheter sa...

Stackare, hoppas att du kryar på dig snabbt! Skönt att det finns datorer (och internet) nu för tiden i alla fall, undrar vad man sysselsatte sig med förr när man var sjuk... Åt mängder med glass och kollade på videoband med Ivanhoe eller Sällskapsresan kanske :-)

Ha en riktigt skön tisdagskväll trots sjukdom, styrkekramar till dig!

Emma sa...

Hoppas att febern din tar slut snart! Tar ju så mycket på krafterna att ha feber : (

Bordet kommer att bli riktigt snyggt med vitfärg. Svårt de där med kök hur man ska bygga upp de & få den lösning man vill ha ; - )

Stor Krya på dig Kram

Johi - drömmar om vanilj sa...

Krya på dig! Kram

home by lina sa...

Ja, fy vad trist det är med feber och förkylning :o(( Är inne på min tredje vecka nu med feber till och från samt förkyld med bihålsinflamation! Var till vårdcentralen idag och då visade det sig att läkaren skrivit ut för låg dos antibiotika på för få dagar..inte undra på att man INTE blev frisk! Nu har jag fått en ny sort som jag ska äta i 14 DAGAR!! Hoppas att jag är frisk sen :o)Krya på dig vännen! KRAM Lina

Therése sa...

Va tråkigt att ligga nerbäddad och sjuk...får verkligen hoppas du piggar på dig snart igen ;-)

Sidebordet från Ikea tycker jag ser jättefint ut, och med lite vit färg blir det nog kanon!

Krya på dig nu...Kram!

Stjärnor & Champagne sa...

Åhh du med sjuk!!! Jag med, krya på dig vännen/ Kram A

Anonym sa...

Krya på dig! Fint sideboard tycker ja! Krya-kramar från Mira

Ylva sa...

det där sidebordet ser ju helt ok ut! blir säkert fint om man målar som du säger. Funderar på om det kan vara något till min sommarstuga, det var ju mycket bra pris också.
/Ylva

Helenas loggbok sa...

Hoppas du har kryat på dig under natten och känner dig lite bättre idag! Tur att det finns TV så tiden kan gå lite fortare stundtals.

Sidebordet kommer bli jättefint med lite vit färg på.

Sköt om dig!
Stora kramar
Helena

milla sa...

Låter som ni gör som oss med "tillfälliga" lösningar i kök iväntan på en ombyggnad? Här blir det nog snart ett besök på IKEA för att lösa lite förvaringsdilemman. Men så ska man ha ork med. Kul att du tittade in hos mig. Hoppas du snart blir bättre och Italien lät inte helt fel att drömma sig bort till.Kram

Susanne sa...

Stackars dig som är sjuk, peppar peppar så känner jag mig bättre idag.
Hade tänkt att ta en promenad ute i det härliga solvädret men vart tog solen vägen :o(

Hoppas du mår bättre idag.
Kram vännen

Susanne sa...

Sidebordet var jättesnyggt!

Kram igen

Emma / Reko Stil sa...

Nej vad tråkigt att du är sjuk! Hoppas du kryar på dig snart! :)

Sköt om dig!
Kram :)

Carolines hemligheter sa...

Hej fina Bella, kikar in med en liten hälsning och hoppas att du mår bättre idag :-)

Kramar till dig & ha en riktigt mysig kväll!

Cicci sa...

Stackars dig som ligger och är sjuk. Hoppas verkligen att du ha kryat på dig under dagen.

Sidebordet ser superfint ut! Kul också med lite nya planer för köket. Era tankar lät väldigt bra i mina öron.

Många krya på kramar