lördag 20 februari 2010

Guldblogg!!!Trodde nog aldrig när jag började blogga för drygt ett år sedan att bloggandet skulle bli en sån stor och självklar del av mitt liv, det som från början var ett sätt att för egen del få skriva av mig om mina tankar och funderingar kring mitt liv som kroniskt sjuk och den frustration jag då upplevde kring allt som Försäkringskassans nya regler innebar för mig. Hade aldrig kunnat anat att jag skulle komma i kontakt med så många goa tjejer som jag gjort genom bloggandet och den positiva respons och energi ni ger mig är värt så mycket för mig och ger mig motivation att fortsätta dela med mig av mitt liv, min vardag med allt vad den innebär, recept och annat smått och gott, TACK!!!

Ibland blir man extra glad som idag när jag fick denna utmärkelse av bästa Cecce, vars blogg ni absolut inte får missa, många sköna skratt bjuds det på, en del allvar och ett och annat husmorstips, allt skrivet på ett alltid lika lättläst och inspirerande sätt, stort TACK!!!

Vill ge den här utmärkelsen till tre bloggar jag läser dagligen:

Ann-Louise - För din alltid lika intressanta blogg där man får ta del av ditt och din familjs liv på ett välskrivet sätt som alltid känns äkta och för den omtänksamma person du är!

Stjärnor & Champagne - Rakt och rappt i språket och alltid med en knorr, mängder av fina inrednings- och modetips blandat med vardagsbetraktelser skrivet av goa A!

Jessi - Med ett stort hjärta och omtanke om alla och med alltid lika vackra foton från mysiga utflykter o resor inspirerar J mig att kämpa och ta tillvara på livet.

Finns så många fler fina bloggar som jag följer varje dag som förtjänar denna utmärkelse, men idag valde jag tre av mina favoriter som var bland de allra första jag började följa och som fick mig intresserad av att börja skriva en egen blogg.
Ta hand om Er!!

9 kommentarer:

Signe 1 sa...

Ja visst är det kul att blogga och det ger så mycket och man har träffat sååå många fina människor i cyber. Helt fantastikt egentligen!!:-)

Du är väldigt duktig att skriva och att formulera dig i dina inlägg, jag gillar!:-)

Må gott vännen!

Kram S.

Mia systeryster sa...

Det är roligt att blogga, absolut, samt att man lär känna så många fina människor!!

home by lina sa...

Stort grattis till din award! Alltid lika roligt att titta in till dig :o) Ha en fortsatt fin helg! Kram, kram Lina

Ann-Louise sa...

Gulle dig! Tack så mycket för awarden och de fina orden!! Hade gärna skickat tillbaka den direkt!!
Ska ta tag i ett "Guldinlägg" i morgon =0)

Sitter och väntar på sonen som är ute i snöyran...och hoppas jag får sova snart!

Stor kram!

Anonym sa...

Hej, glad att du hittade till min blogg, blir glad åt alla nya bloggar jag hittar, vad fin blogg du har o fina ord du skriver. Kommer gärna tillbaka,

Kram/Mira

Lilla Vrån sa...

Grattis till din fina utmärkelse...så kul!
Visst är blogga ett himla bra sätt att både få och ge inspiriation.
Jag har själv bloggat i ca ett år...med någon period av uppehåll.
Tycker att det har gett mig enormt mycket.
Ha en fin söndag!
Kramar/Carina

♥Mitt Lilla Krypin♥ sa...

Grattis till din award! Vad roligt! Den är du värd. Hoppas helgen har varit bra. Ta hand om dig. Kram Carolina

cecce sa...

Hej!
Du är för söt:-)

Hoppas du har en skön söndag!!
Här är det trötter som skriver. Känner mej helt slut. Som tur är har jag inga större planer för eftermiddagen så det blir film med Lillalullan i soffan.
Inte helt fel!!

Många kramar!

Carolines hemligheter sa...

Grattis till din award, den är du väl värd :-) Visst är det häftigt att blogga, det är nog svårt att beskriva för någon som inte gör det själv...

Hoppas du fortsätter skriva länge till, kramar till dig!!!