fredag 5 februari 2010

Farmor...


Fick igår ett riktigt tråkigt telefonsamtal från min far vid niotiden på kvällen där han berättar att han och mamma sitter i bilen på väg till sjukhuset efter ambulansen som min sjuka farmor åker i. Hon hade varit yr och haft jätteont i huvudet hela dagen, benen ville inte bära henne och kraften i vänster arm var näst intill noll. Enveten som hon är hade hon kämpat på hemma hela dagen, men till slut så orkade hon inte längre utan ringde till pappa som då satt i bilen på väg hem från jobbet och hade en timme kvar tills han kunde vara hos farmor så mamma tog sig dit så fort hon kunde och ringde efter ambulans då dem befarade att hon fått en stroke.
Röntgen som gjordes i natt visade inget som tyder på att hon haft en stroke, däremot har dem spolat hennes bihålor idag då läkarna tror att det kan vara sviter efter en långdragen förkylning som ställt till med hennes besvär och hon mår efter omständigheterna betydligt bättre idag. Hennes vänsterarm är fortfarande inte som den ska så något mer än bihåleinflammation har hon problem med, men det känns bra att hon kommer få stanna på sjukhuset och det har henne under observation och efter att ha träffat henne nu på eftermiddagen så släppte en stor sten då jag fick se att hon var betydligt bättre idag än igår kväll. Håller nu alla tummar för att hon kryar på sig och snart är på benen igen.
Blev ordenligt rädd och orolig igår och fick inte mycket sömn inatt så denna fredagkväll kommer att bli tidig för min del. Imorgon väntar Båtmässan i Göteborg och på kvällen är det äntligen dags att spana in första delfinalen i årets schlagerfest!!
Önskar Er en riktigt trevlig helg!!!

8 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Stackats farmor =0(
Vet hyr du känner för min mamma har åkt in och ut på sjukhuset med olika åkommor senaste året så man är orolig hela tiden för lilla mamma...de ska ju finnas för alltid!

Hoppas de hittar vad som gör henne dålig och att hon piggar på sig!

Kram
(just nu strömavbrott här och kolsvart sen en timme...suck)

jessi sa...

Hoppas din farmor blir bra snart. Jobbigt när ens nära o kära inte mår bra.

Många styrkekramar!

Signe 1 sa...

Åhh så trist med din farmor! Hoppas hon blir frisk snart!
Sänder styrkekramar till dig vännen!

Stor kram Kram Sofia

Maria sa...

ÅH, stackars farmor!! Hoppas hon blir bättre och framförallt skönt att det inte var en stroke eller tumörer eller liknande. Jag förlorade min underbara mormor på det sättet för snart 3 år sedan....

Önskar dig en fin helg!
Kram Maria

home by lina sa...

Vad skönt att det trots allt gick bra med lilla farmor :0) Men jag förstår att du blev rädd, när något sådant händer och som med din sambo i höstas då förstår man att vi bara har livet till låns och måste ta hand om oss och varandra! Hoppas du kan käna dig lite lugnare nu när hon finns på sjukhuset och kan få all hjälp hon behöver...Nu ska jag och gubben hoppa i bubbelbadet och sedan väntar 4-rätters middag (är på weekend) sedan väntar såklart oxå schlager och godispåse i sängen
:0))Ta hand om dig, KRAM Lina

Carolines hemligheter sa...

Vad skönt att höra att din farmor är på bättringsvägen, förstår att du inte fick mycket sömn den natten...

Ha nu en riktigt mysig (schlager)lördagskväll med din älskling, kramar!

Livet hemma hos Linda sa...

Fy, vad tråkigt med din farmor. Hoppas hon snart blir bättre.

Många kramar

milla-andante sa...

Håller alla tummar för att hon repar sig nu och blir frisk!!!
Kramar!!!