lördag 13 februari 2010

Första vårshoppingen...


Har spanat på den här sandfärgade trenchcoaten från Vila med snygga feminia detaljer ett tag och idag slog jag till, för 399 kr blev den min och hänger nu i garderoben och inväntar vårvärmen...



Även det här armbandet fick följa med hem i påsen, har letat efter ett armband i den här stilen, men inte hittat något i rätt prisklass tidigare, så när detta låg strategiskt placerat vid kassan inne på Vila så slog jag till... (Bilderna lånade från Mandel)
Vaknade i morse till en strålande vacker vinterdag, här på Västkusten har vi inte varit bortskämda med sol den senaste tiden så det var med ett leende jag steg upp för att starta dagen. Tanken på att sitta uppe för att se på OS-invigningen som började kl 03.00 svensk tid natten till idag slog jag bort ganska snabbt igår kväll då jag började gäspa redan efter öppningsnumret i Let´s Dance, lyckades hålla mig vaken lagom tills att Marcus Birro till sin stora besvikelse fick beskedet att det igår var hans tur att lämna danstävlingen. Insåg att det var klokast att förflytta mig till sängen och invänta John Blund som snabbt kom på besök och strödde grus i mina ögon så att jag somnade gott innan klockan hunnit passera 23.
Dagen har tillbringats tillsammans med mina föräldrar, vi gjorde ett besök på ett köpcentrum här i närheten och både en god lunch och shopping hanns med innan vi åkte hit hem till vårt hus för en avslutande fika innan det var dags min Mor och Far att bege sig hem denna lördagkväll. En ny vårjacka och ett armband fick följa med hem liksom ett par nya blommor och krukor från Blomsterlandet som jag och sambon fick i Alla Hjärtans dag present av mina föräldrar, TACK!!
Sitter och tittar på andra delfinalen i Melodifestivalen och kvalitén på låtarna har hittils inte varit speciellt hög, en riktig besvikelse måste jag säga, få hoppas på en stark avslutning i dagens startfält och i stället börja ladda inför kvällen skidskytte, håller tummarna för att Sverige ikväll ska knipa sin första medalj i de olympiska spelen.
Hoppas ni haft en bra dag och att ni får en skön lördagkväll!!

10 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Fin shopping! Gillade verkligen armbandet, supersnyggt till sommarbrännan! Eller du är väl brun än??

Snällt att få blommor och krukor av svärföräldrarna.

Sitter och väntar på svenskorna i skidskyttet. Hoppas de lyckas idag!! Melodifestivalen är verkligen bara "sådär" än så länge. Gillade dock Manboy killen, så söt!!

Kram

Johi sa...

Vilket bra pris på kappan! Jag vill också ha en sån ;-) Kram

Susanne sa...

Jättesnygg jacka, har något liknande som jag köpte förra året så den får nog hänga med i år också ;o)
Armbanden blev jag riktigt förtjust i, vill också ha :o)
Ha en fin Alla hjärtans dag

Kramen

jessi sa...

Vill önska dig en bra alla hjärtans dag! Roligt att du bloggar så har jag fått chansen att lära känna dig lite genom bloggvärlden!

Härligt att du har köpt en vårjacka, tänk vad skönt när solen skiner o det är varmare så kan man gå i våriga kläder... längtar...

kram

Carolines hemligheter sa...

Härligt med lite vårshopping, både jackan och armbanden var riktigt fina tycker jag :-)

Hoppas att du/ni har en riktigt mysig dag i kärlekens tecken, KRAM ♥

Signe 1 sa...

Kikar in och Önskar dig en underbar alla ♥-dag!
Stor kram Sofia

Cicci sa...

Vilken snygg trench! Vill också ha en liknande till våren. Så snyggt och stilrent.

Hoppas att du får en fina alla hjärtans dag!

♥Mitt Lilla Krypin♥ sa...

Åhh...så härlig shopping! Super fin kappa :o) Så härligt att få shoppa lite vårigt! Många kramar Carolina

A sa...

åh jag älskar mandeldesign:) De har så snygga kläder!

Hoppas du haft en bra dag
kram!

Smultron på ett strå sa...

Bra tips på både trenchcoat och armband, måste kollas in!//Kram Maria