torsdag 15 oktober 2009

Jul på IKEA...



Lite smakprov från IKEA:s julkollektion som nu finns i butikerna...

Kylan håller i sig och jisses vad kallt det var i morse när det var dags att bege sig till jobbet, tror bestämt jag får ta på mig lite bättre på morgonen om det ska fortsätta vara minusgrader på nätterna. Det är samma varje år i alla fall för mig att så fort det blir frost på nätterna så kommer längtan efter jul som ett brev på posten. Vet att jag efter mitt inlägg om årets Blossa-glögg i början av september lovade att inte skriva om julen än på ett tag, men nu tror jag bestämt det gått ett tag så nu finns det risk att det kommer att komma ett och annat julrelaterat inlägg här på bloggen framöver då jag älskar allt som har med julen att göra.
Såg att julen redan kommit till IKEA och årets julsaker ser ut att tilltala mig betydligt bättre än förra årets som gick i färgerna orange och blått. I år är det rött, vitt och svart som gäller och det faller i alla fall mig i smaken så det får helt klart bli ett IKEA-besök inom kort.
Sitter och tittar på veckans sista Halv Åtta och väntar på att bröden jag bakar ska bli klara, det börjar dofta gott av nybakat så om en liten stund blir det te och ostsmörgåsar till kvällsmat och därefter kommer det bli en tidig kväll för min del.
Hoppas ni får en trevlig torsdagkväll och på återseende imorgon!!

12 kommentarer:

Susanne sa...

Lite väl tidigt med jul redan, IKEA är alltid tidiga :o(
Ja fy vad kallt det börjar bli och riktigt halt var det i morse.
Må så gott

Kraaam

homebylina sa...

Hej Bella! Vad roligt att det finns någon mer än jag som längtar till jul =)Tiden före i advent är så mysig med tända ljus, glögg, pepparkakor, barnens luciatåg...ja, listan kan göras lång...Vet du, alldeles nyss funderade jag på om Ikea hade börjat med julen, ska nämligen göra ett besök på lördag, tack för upplysningen =)Ha det gott! Kram Lina

jessi sa...

gott gott med nybakat! Jag måste till ikea för älskar deras julsaker, köper alltid massor fint till paketinslagningen!

KRAM till dig!

Ann-Louise sa...

Var på IKEA förra helgen och blev paff då de redan har julsakerna framme! Köpte dock inget...väntar lite till!

Hoppas du har det bra, i morgon är det fredag!!

Kramar

Stjärnor & Champagne sa...

Usch då är det redan dax?? Det är alldeles för tidigt. Supermorsa, hm näe långt ifrån hihi men man tänker till 2 ggr istället för ingen när man säger NEJ NEJ hela tiden.
Var rädd om dig/ A

Jenny sa...

Hej Bella!

Såg ikväll att vår Ica butik plockat fram pepparkakor o julmust!! Känns liiite för tidigt för det..must ska drickas i december för den rätta känslan:)

Snyggt julpynt från IKEA, speciellt skålen och kannan.

Ha en trevlig helg!

Kramis Jenny

Reko Stil / Emma sa...

Jag är helt på din bana, jag längtar också till jul och har redan köpt min första jul-inredningstidning *rodnar* Man måste börja i tid om man ska hinna allt pyssel man vill juh :) Men tycker kanske butikerna börjar lite väl tidigt med julskyltningen, lite av charmen är ju att få längta...så för min del kunde de gärna börja lite smått nu och så hellre öka julskyltningen framåt slutet på november.

Hoppas du har det bra i höstkylan!

kram!

cecce sa...

Jul är mysigt och jag ser fram emot den även om det också stressar mejen del.
Har också tankarna på Ikea. Varuhuset i Malmö stänger på söndag för att flytta till nya lokaler. Borde åka dit nu då det är rea på massor med saker.

Vad mysigt det lät med nybakat bröd.

Ha en fin dag!
Kram

Karin sa...

Åhh, jag älskar också allt som har med julen att göra. Det är ju sååå mysigt!
jag hoppas du får en mysig kväll och att du är rädd om dig!
Massa kramar

Elin sa...

Det är ju helt GALET att det snart är jul, jag hänger inte med...
Jag gillar julen massor men vill gärna njuta lite mer av hösten innan det är dags.
Kram

Annas inspiration sa...

Hej vännen!

Hoppas du mår bra.
Vad roligt att du visar lite av Ikea jul, har inte varit inne på hemsidan och spanat ännu. Färgerna låter lovande, så vill jag ha det i år plus lite silver :-)

Ha en härlig fredagkväll!
kramkram

Signe 1 sa...

Jag var på Ikea idag och såg allt dessa julpynt...mycket fint men jag tycker det är liite tidigt;-). Men toklängtar till jul gör jag!!:-) Kramen på dig!