måndag 26 oktober 2009

Rosa Läsning...


Bra böcker och trevliga inredningsmagasin är ett måste i höstmörkret...

Oktober är ju den rosa månaden så vad passar bättre än lite "rosa-läsning" i höstmörkret. Nya Plaza Interiör låg i brevlådan och väntade när jag kom hem efter jobbet och igår läste jag ut Katerina Janouchs bok Bedragen som handlar om fyrabarnsmamman och barnmorskan Cecilia. Boken är den första i serien om Cecilia och är helt klart läsvärd får 3 av 5 i betyg av mig. Så här står det att läsa på bokens baksida:

Cecilia Lund älskar sitt jobb på sjukhuset där hon befinner sig mitt i livets mest dramatiska ögonblick, födelse och död. Privat tuffar det på, med fyra barn och äkta maken John som är fotograf. Romantiken överskuggas av vardagens plikter. Men det välkända är trygghet. Och så som det alltid varit, ska det alltid förbli - eller?En oväntad händelse slår plötsligt sönder deras tillvaro. Det ringer på familjens dörr och där ute i vinterkylan står en främmande ung man, Simon. Han hävdar att John är hans far och han själv frukten av en passionerad tonårsförbindelse. Just då förbereder John en längre utlandsresa. Cecilia står med ens ensam och konfronteras med den hemlighetsfulle Simon, samtidigt som sprickorna i hennes och Johns relation blir allt djupare. Runt familjen vävs ett nät av oförklarliga händelser och svek. Det är inte helt lätt att avgöra vem som är bedragen - och vem som bedrar.

Trevlig läsning var det också att se resultatet från gårdagens tipspromenad, 19 rätt!!! Nu ska jag sätta mig och bläddra i nya Plaza och sen blir det Tinas Cookalong kl 20, måste ju se hur Victoria Silvstedt klarar sig i köket då jag läste nånstans att hon sagt att hon bara kokar kaffe och te hemma!

Hoppas ni haft en bra start på veckan och att ni får en trevlig kväll!!

15 kommentarer:

Cicci sa...

Tycket Victoria är mycket bättre än många andra kockar som har besökt Tina. Många som är där kan verkligen inte laga mat.

Jag kom hem med 2 stora påsar från Mio idag. Så nu har jag bockat av lite på min inredningslista. Den nya Plaza fick fina fingrar att börja klia... Haha

Kramar

Carolines hemligheter sa...

Alltid kul med lite ny läsning, jag har aldrig läst någon bok av Katerina Janouch (förutom hennes barnböcker om Ingrid som jag å andra sidan har läst ungefär 100 000 gånger för min dotter...) så det kanske man skulle göra. Har du läst Helena von Zweigbergks böcker, de är riktigt mysiga (fast mycket relationsångest). Perfekta höstkvällsböcker :-)
Hoppas att du har en mysig kväll, kram!

Jenny sa...

Hej Bella!
Tack för din gulliga kommentar hos mig söta du!

Den där boken Bedragen blev jag lite sugen på att läsa, tack för tipset! O visst är det härligt när det ligger nya, olästa inredningstidningar i brevlådan:)

Vad duktig du var på poängpromenaden!

Ha en bra vecka,

kram Jenny

Anonym sa...

Tack så mycket. Jag sov en stund och nu känns det bättre!

Har bara läst en bok av henne och det är den självbiografi hon skrev om hur det är att leva med en missbrukare...kommer inte ihåg titeln nu.

Hoppas du fick en mysig kväll. Silvstedt är ju one of a kind eller hur =0)

Kram

An-Louise sa...

Det var jag som skrev!

Signe 1 sa...

Härligt med lite läsning i höstmörkret:-)!! Vad duktig du var på tipspromenaden:-) Kraam Sofia

Reko Stil / Emma sa...

Bra inredningstidningar är helt klart ett måste på hösten som du säger :) Jag har helt dille på dem, köper ALLT för många (men försöker köpa tidningar som har svanen-märkt papper).
Bra start på veckan, med att kånka hem ett (stort) vitrinskåp som jag köpt begagnat - nu ska här målas! :)

Hoppas du har en bra tisdag!
kram!

cecce sa...

Har aldrig läst boken men den verkar läsvärd! Hösten inbjuder verkligen till läsning.
Grattis till de 19!!

Kram och ha en fin tisdagskväll!

Fröken Fräken sa...

Jag är mest förundrad över hur många böcker som Katerina Janouch liksom sprutar ur sig?? Var får hon allt ifrån, och när har hon tid att skriva allt?? Skriver hon dygnet runt eller??

Hoppas att du har en fortsatt mysig kväll!

bakmammorna sa...

vad mysigt med lite tidningar nu när det är så grått och trist ute. jag tror att alla känner sig lite allmänt sega och hängiga nu- det gäller bara att inte tappa sugen utan fokusera på hur mysigt det är runt jul. jag hoppas att du känner dig gladare än förra veckan nu när du varit på härlig tipspromenad och lyckats så bra! stor kram

Livet hemma hos Linda sa...

Härligt med lite mysig läsning på kvällarna:)

Hoppas allt är bra med dig
Kramar

jessi sa...

Böcker o tidningar är så viktigt i livet!!!

Ha en mysig tisdagskväll!

KRAMISAR

Karin sa...

Hej söt!
Hur var victoria silvstedt? =)

Ang Halmstaddialekt, är jag dock skonad från de kända R:en då jag har en mamma från norrland =)

Hoppas du mår bra!
Massa kramar

milla-andante sa...

Tack för det boktipset!!
Angående FK så har jag inte haft några problem med dem ännu men vi får se framöver vad som händer, det är ju så många regler och bestämmelser..!
Hoppas du får en fin och bra fortsatt vecka! Alltid kul att titta in här!!
Kram

Annas inspiration sa...

Hej raring!

Missade tinas matprogram i går.

Mysigt med tidningsläsning & böcker, tack för boktipset.

Vilka underbara bilder du visar i inlägget nedan!

Sov gott & stor kram