lördag 17 oktober 2009

Lördag...


Tomaterna som jag plockade in när frosten kom på nätterna börjar nu att mogna...
God Morgon!
Funderade denna lördag morgon som bjuder på ett strålande vacker väder på om jag skulle lägga in en bid här på bloggen på mig själv iförd morgonrock och slinghätta med en plastpåse utanpå för bästa effekt staplandes ved nere i källaren , men valde att avstå. Håller på att göra lite ljusa slingor i utväxten och väntar som bäst på att det ska bli klart. Har passat på att under tiden plocka ihop tidningar och annat som ska till återvinningen och som sagt staplat ved nere i källaren. Planen är att efter lite lunch och med förhoppninsvis lyckade slingor i håret ge mig iväg in till stan för att titta på nya stövlar och köpa fönsterputs då våra fönster är allt annat än rena och sen passa på när det är gott väder ute att göra något åt det. Med andra ord är det hushållssysslor som står på programmet idag och med tanke på att jag som vanligt är trött och sambon förkyld så blir det inga större utsvävningar ikväll. Gissar att vi kommer titta på Körslaget och förhoppningsvis äta någon god mat.
Hoppas ni får en fin lördag i det vackra vädret!!

3 kommentarer:

Helenas loggbok sa...

Hej!
Vad trist med spisen i källaren. Förstår precis hur ni känner. Man blir så besviken. Hoppas ni kan få bort röklukten snabbt.

Hittade du nya stövlar?! Vad kul med lite shopping. Jag får klara mig med mina gamla, de är inte omoderna, och stövlar är så dyrt!

Hoppas att ni får en mysig kväll!
Kramar
Helena

Karin sa...

Men du, kan du inte lägga in en bild på dig? Jag tror inte jag sett nån =)

Ha en mysig lördag!
Kram

Ann-Louise sa...

Men den bilden hade jag velat se!! ;-)

Hoppas det blev lyckat!

Tråkigt med alla fel ni fick på köpet med huset. Förstår att lusten tar slut mer och mer när ni hela tiden upptäcker nya fel... men hoppas det ordnar sig och snart är över.

Ha det bra!

Kram