fredag 9 oktober 2009

Plantera våren redan nu!


Vårblommor är väl inte det första man tänker på nu när hösten har kommit och med den en kyla som är allt annat än vårlik, men för den som vill ha färgsprakande och fint blommande rabatter till våren är det hög till att sätta vårlökarna redan nu. Hittade den här artikeln i Aftonbladet där man får tips på både vad man ska sätta, när och hur det ska göras. Kanske kan bli ett besök i någon handelsträdgård i helgen för att införskaffa lite vårlökar??
Nu är det dags att bege sig till jobbet för min del och veckans sista arbetsdag, känns sååå skönt att det är fredag idag och den stundande helgen är än så länge ganska oplanerad och det passar mig alldeles utmärkt då det finns en hel del att pyssla med hemma och min kropp talar om för mig att den behöver tid för vila så det får bli prioritet i helgen.
Hoppas ni får en härlig fredag och start på helgen!!

4 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Med bara en balkong har jag tyvärr inga möjligheter att plantera något redan nu.. men man kan ju drömma sig bort ändå genom att bläddra i frökataloger!

Oja, visst är det härligt att det äntligen är fredag? Jag hoppas att det bästa av dagen nu väntar! ha det toppen!

Annas inspiration sa...

Hej vännen!

Hoppas du är hemkommennu för att njuta av fredagen!

Jag är urdålig på trädgårdar, så det är kanon att du kommee mes tips!

ha en fin kväll
kramis Anna

Ann-Louise sa...

Ja det är nu man ska ner med lökarna. Men lite tråkigt är att rådjuren äter upp det mesta här...så ibland matar man bara dem. Gula narcisser funkar dock!

Hoppas du får en fin helg och kan ladda upp dig och kroppen.

Kramar

Karin sa...

Tackar för vintipsen i förra inlägget. Jag är en riktig "vintant" (pluggar till sommelier)
Måste prova Pinot Grisen!!

Var rädd om dig och vila i helgen!
Kramar