onsdag 14 oktober 2009

Mitt i veckan...


Höstmörkret har sänkts sig utanför fönstret och kvällens avsnitt av Bonde söker fru har precis avslutats. Speeddatingen gick väl mer eller mindre bra för årets bönder, men Linda Isaksson har ju sagt att i alla fall en av bönderna hittar sin livs kärlek så det ska bli kul att se fortsättningen och vem det blir som träffas av Amors pilar återstår med andra ord att se.
Stannade till på Emaus, ett naturreservat här i stan, efter jobbet för att fota omgivningarna som brukar vara jättevackra under hösten. Tyckte dock att träden fortfarande var väldigt gröna och inte många löv hade fallit av så det var inte riktigt den färgprakt det brukar vara vid den här tiden så det kanske får bli ett nytt besök om en vecka. Somnade gott när jag kom hem och vaknade inte förrän sambon väckte mig strax efter sju, men det var så skönt att komma ut i det fina höstvädret en stund så det var det värt...
Till sist ett litet bloggtips!! Såg att Camilla Läckberg gästbloggar på Amelia för den som liksom jag saknar hennes dagliga bloggande och där hittar ni även Adam Alsing och Gry Forsells Blogg. Nu blir det Grey´s Anatomy och en kopp te innan det är dags att avsluta denna onsdag!!

2 kommentarer:

den galna mamman sa...

hejsan har precis besökt din blogg och ville säga hej, såg att du med bor i uddevalla, hoppas du får en fin dag mvh den galna mamman

Helenas loggbok sa...

Hej!
Vi tittade oxå på Bonde söker fru. Det ska bli jättespännande att se vilka de kommer välja att "ta med hem". Vilken stjärna Roger var, oj vad vi skämdes här i soffan när det blev helt tyst på hans träffar!

Visst är det är härligt och vackert med klara, kyliga och soliga höstdagar?! Har precis varit ute och höstfixat lite i trädgården!

Ha en skön dag. Ikväll är det "Mammas pojkar". Det var ju "så där", men jag måste nog titta ändå!

Kramar
HElena