måndag 5 oktober 2009

Oktober - den rosa månadenKom på idag att jag helt missat att köpa ett rosa band i år, det är ju inte för sent ännu så imorgon blir det till att stödja insamlingen för kampen mot bröstcancer och ge mitt bidrag genom att köpa minst ett rosa band. Det finns ju fler sätt att stödja insamlingen och på cancerfondens hemsida kan man bl a läsa om vilka butiker som har speciella varor under oktober månad där en del av försäljningspriset går direkt till cancerfonden. Blev förvånad över hur många sponsorer årets insamling har, att Emma Wiklund designat Pink Collection för Lindex lär väl knappast någon har missat, men att Ica och Apoteket m fl också var så engagerade det hade jag missat så det var en positiv överraskning.

Måndagen har annars varit en helt vanlig måndag som inneburit jobb för min del och inte så mycket mer. Ikväll blir det säsongspremiären för Halv Åtta och självklart Svenska Hollywoodfruar som visas på vår tv.

Hoppas ni haft en bra start på veckan och på återseende imorgon!

4 kommentarer:

Maria sa...

Hej!

Tack för dina fina ord, det värmer ska du veta!

Jag hoppas att du känner dig piggare nu och att du ändå kunnat njuta ordentligt av allt du varit med om på Island. Jag skickar lite energi och en stor kram!

/Maria

Livet hemma hos Linda sa...

Sv: Det blir lätt så ibland. Att man prioriterar andra saker framför bloggen. Och du har ju varit på en jättehäftig resa:D

Men det är jättekul att du går in och läser min lilla blogg;)

Jag har också spanat in rosa-bandet kampanjen. Är själv sugen på att köpa bland annat rosa-bandet disktrasorna. Tycker de är så söta:)

Hoppas du har en mysig måndagskväll
Kramar

Susanne sa...

Jag har också köpt ett rosa band.
Riktigt läskigt med bröstcancer, viktigt att man känner och går på sina kontroller.
Hoppas du mår bra

Kram

Stjärnor & Champagne sa...

Köper alltid, men har inte hunnit ännu i år. Slarvar alltid bort dom av någon lustig anledning. Ja vad skall man säga om Hollywoodfruarna, hihi...
Ha en skön kväll vännen/ Kram A