torsdag 22 oktober 2009

Pumpatips inför Halloween...



Amerikansk pumpapaj, Pumpapuré, Rostad pumpa på crostini och Pumpasoffa, kanske något inför årets Halloween-fest...

Go Kväll!!

Ytterligare en arbetsdag är slut och snart är helgen här igen. Mörkret har sänkt sig utanför fönstret och bara sista veckan upplever jag att det blivit mycket mörkare ute och nu när man inte bor i en lägenhet i stan längre utan i ett hus där det inte är några gatlampor på vägen utanför som lyser så upplevs kvällarna som mycket mörkare. Man har inte riktigt vant mig med att det är så mörkt på morgonen när man stiger upp ännu, men man vänjer sig förhoppningsvis då mörkret ju kommer hålla i sig ännu några månader innan det åter börjar ljusna.

Nästa vecka är det skollov och jag gissar att det är många lediga ungdomar och även en hel del lite äldre som kommer klä ut sig till årets alla Halloween-fester som väntar runt om i landet. Lite tips på pumparätter att bjuda på finns här.

Sitter och tittar på Lyxfällan och blir både förtvivlad och förvånad över hur man kan hantera pengar på det sätt som kvällens medverkande gjort, hur man kan leva med skulder på upp mot en miljon och inte ha någon som helst koll på hur mycket skulder man har och samtidigt leva som om man tjänade 50 000 i månaden. Skrämmande... när man ser sånt här så blir man så glad över att man från det att man var liten fått lära sig att ta hand om pengar och att det sunda förnuft man har gör att man aldrig skulle ställa till så här för sig...

Hoppas ni haft en bra dag och på återseende imorgon!!

Inga kommentarer: