söndag 10 februari 2013

Vilt på faten...

 
Rotfrukter i ugnen..

 
och vilt tillsammans med en grönsallad och kantarellsås serverades igår kväll till Mellon...
 
Jag var bjuden på tjejkväll inne i stan igår hos en god vän, men insåg tidigt på dagen att jag inte skulle orka åka iväg efter att ha varit iväg på bloggfikan på förmiddagen. Strax efter jag meddelat att jag inte kunde komma hörde S av sig och frågade om hon fick komma hem till oss och bjuda på middag. Hon hade hjort- och rådjursfilé i frysen och det tackade vi mer än gärna ja till så igår åt vi den godaste middagen på länge innan vi tillsammans tittade på Melodifestivalen och åt kladdkaka med bär till efterrätt och sambon som älskar ost avslutade kvällen med att plocka fram en ostbricka.
 
En trevlig lördagkväll blev det och söndagen har tillbringats här hemma utan några större utsvävningar, jag har försökt att vila så mycket som möjligt för att orka jobba imorgon.
 
Hoppas du haft en fin helg och får en bra start på veckan!
 
Kramar Bella

9 kommentarer:

Villa Ell sa...

Vad trevlig att bli servad hemma istället!
Vilken härlig butik det ser ut att vara och kul med bloggfika!

Hoppas att du får en fin start på veckan...

Kram Sandra

cecce sa...

Åh, ser ju hur gott ut som helst!! Mums!

Och bloggfikan ser också god ut för att inte tala om själva stället i sig! Så mycket fina saker. Just ett sådant ställe jag själv skulle vilja ha:-)

Hoppas du hunnit vila dig ikväll så du orkar med den nya veckan. Själv är jag lyckligt lottad med ett sportlov som hägrar om en vecka. Ska bli såå skönt!!

Kram Cecce

vitagavlar.blogspot.com sa...

Nästa lördag är S välkommen hem till mig;-)!!
Hoppas att du får en fin vecka! Kram Lisa

Nazima sa...

Mums va gott det såg ut med stek och rotsaker!
Önskar dig en fin start på veckan!
Kram

mariaemb. sa...

Så fint och vilken middag! Jag älskar vilt. :)

Ha en bra start på veckad fina du!
Kram

Majken sa...

Vilken ljuvlig middag :-) Vad snällt av din vän att komma hem till dig & bjuda på mat :-)
& vilken mat sen.. värsta lyxmåltiden...

Vilken mysig melodifestivalskväll!

Ha en godnatt & en bra måndag!
Kram

Home2tiny sa...

Vad skönt att få middagen serverad, lyxigt, förstår att du bara njöt av kvälen. Hoppas du fick vilat ordentligti helgen o får en bra start på veckan. Kramisar Tina

Helenas loggbok sa...

Så oerhört omtänksamt och gulligt av din väninna att komma hem till er istället! Och vilken mat hon bjöd på sen! Såg hur gott ut som helst! Jag älskar rotfrukter i ugnen. Jag blev bjuden på sötpotatis i helgen. Det var första gången jag åt det. Det ska tydligen vara jätte gott att ha tillsammans med andra rotfrukter i ugnen. Måste prova det!
Hoppas du kryat på dig och har tillräckligt med krafter till att starta en ny vecka på bästa sätt! Här i Luxemburg snöar det idag. Inte kul! Vi vill ha vår!

Stor kram
Helena

PS. J ringde nyss och hade ett boende på gång. Håller tummarna att det kan vara något. Det fanns kakelugn och knarrande golv.... Du vet, några av önskningarna på min "lista".

TIDSOPTIMISTEN sa...

Oj vad härligt med en egen kock som lagar så lyxig mat, en S vill jag också ha ;) Spännande med vit chokladkladdkaka också, den såg lika farlig ut som butiken för plånboken ;) Hoppas du samlat kraft nu till veckans bravader!!!

Kram Ullis