tisdag 12 februari 2013

Semmeldagen och ofarliga prickar...

 
Fettisdagen idag och jag gissar att ni är många som mumsat semlor till eftermiddagsfikat. På bilden ovan som är lånad ifrån Livet Hemma serveras den söta bullen på ett SMARTA Serveringsfat för 59 kr och äts i en liten SMARTA pajform som finns på IKEA för 29 kr...
 
Det blev ingen semla för bloggerskan idag, men jag klagar inte då vi åt varsin igår, jag gillar inte mandelmassa så jag uppskatttar att det nu mera går att köpa de goda bullarna med vanlijkräm på de flesta konditorier och andra försäljningsställen.
 
Jag har fått provsvaren för födelsemärkena jag opererade bort för ett par veckor sedan och de var ofarliga och det känns jättegott att veta att det inte var något farligt i dem även om de kliade och både hade växt, ändrat färg och var ojämna i kanterna.
 
NU: Åter till Bygglov på tv:n och Blocket på datorn, min bil kommer förmodligen lösas in av försäkringsbolaget efter dikeskörningen i förra veckan så det måste letas ny bil.
 
Kramar Bella

7 kommentarer:

Nazima sa...

Skönt att prickarna var ofarliga.
Vilken fin bild från IKEA, de små pajformarna ligger farligt till inför nästa iKEA-besök för min del. :-) Helt i min smak, görsöta!
Förresten när är det iKEA öppnar I U-valla?
Lycka till med billetandet.
Här blir det snart dags för lite semlefika med maken. Barnen är inte så förtjusta i semlor så vi äter det när dom somnat.

Kram på dig!

Kia sa...

Inga semlor för mig men jag har sett dom gå förbi mitt kontor hela dagen. : )
Skönt att födelsemärkerna var bra!
Och härligt med vänner som kommer över med mat! Tänk om jag hade det.

Ha en toppen vecka!
Kram Kia

Nilla Q sa...

Ja, här har vi förstås ätit semlor i kväll:) Men jag visste faktiskt inte att de finns med vaniljkräm. Perfekt för Julia som inte heller gillar mandelmassa. Hon tog bara grädde på sin!

Kram Pernilla

Dagar av lycka sa...

Åh, vad skönt att det inte var några elaka prickar du hade!

Kram Anna

Mickis sa...

Vilka sköna provsvar :-)

Här blev det en semla med vaniljkräm.. GOD :-)

Ha en fin kväll!
Kram

HOUSE of ADELA sa...

Gott besked för dig det förstår jag!:) Är som du så jag gillar semlor med vaniljcreme i, om det inte är hambakade med laaaaagom med lite riven mandelmassa i:)

Kramar
Adela

Home2tiny sa...

Härligt besked om prickarna. Lycka till med billetandet. Kramisar Tina