söndag 24 februari 2013

Biljakt...

 
Nej, någon gastkramande biljakt med illsinta ligister med blåblinkade polisbilar i hasorna är inte på gång, men däremot blir jag snart knäpp av leta ny bil. Min bil har skador i karossen så försäkringsbolaget har valt att lösa in den istället för att reparera skadorna och det innebär ju att jag måste hitta en ny bil. Lusläser blocket och har engagerat både sambon o pappa i min biljakt för att få tips och råd, men just nu känner jag mig mest förvirrad, det finns precis hur mycket bilar som helst, men när jag själv är osäker på vilken typ av bil jag vill ha blir det inte helt enkelt och att den dessutom ska rymmas inom min budget gör ju att jag måste gallra i utbudet.

Förutom billetande har söndagen varit en vilodag, tittade på skidorna i förmiddags och tog en promenad i det fina vädret efter lunch. Skön söndag och nu ÄR det vår i luften trots kalla vindar och det gillas!!

Kramar Bella

8 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Härligt att leta bil, börjar själv kika på ny cab om några månader är det dags! Köpte en Poolo förra vintern som jag har som vinterbil, lite billig i drift och försäkring! Brukar vara ganska bra pris på dom också, jag har en 00.
Lycka till!

Villa Ell sa...

Så skönt att du fick träffa din farmor och att det är bättre...
Lycka till med biljakten, min man är beroende av Blockets bilannonser, han är så sugen på en ny bil...

Ha en fortsatt fin kväll
Kram

cecce sa...

Ojoj...ja det där med bilar är ingen lätt historia. Hoppas du hittar din lilla bil såsmåningom. Själv har jag en peugeot (stavas det så?) som jag är nöjd med:-)

Lycka till!

Kram Cecce

Kia sa...

Nej, inte lätt att veta vad man vill ha för bil. Fast mina krav är rätt simpla, den ska funka. : ) Sen är jag inte mycket för små bilar men så har jag 3 barn och en stor hund som ska få plats så det är inte så konstigt kanske.

Själv har jag åkt skidor idag, nästan 9 km. Imorgon blir det nog utför. Sist jag åkte slalom var i sexan. : )

Ha en toppen vecka!
Kram Kia

vitagavlar.blogspot.com sa...

Jag tycker att du skall ha en rosa bil med vita prickar samt blommig suflett till caben, precis som Smurfan! Lycka till!
Du kanske får vidga sökandet utanför Blocket dock!
Kram Lisa

Nazima sa...

Stort lycka till i jakten på ny bil. Vi var i det skedet innan jul och det tillslut ett blocketfynd som vi är mycket nöjda med.
Jag ska kika på någon lördagsförmiddag och föreslå datum för ny fikadejt, så mysigt att träffas senast så det måste vi göra om!

kram och ha en fin start på veckan!

Helenas loggbok sa...

Visst är det svårt när man ska välja bil! Vi var två som skulle enas om ny bil för några veckor sedan. Inte helt lätt! En bil man trivs med är ju både lite livskvalitet och speglar ägarens personlighet. Hoppas att du hittar något du trivs med och som passar budgeten!

Den lilla vår vi fått här, en bit ner i Europa, försvann i natt när det kom snö igen. Urk! Vill inte ha mer snö nu!

Ha en bra start på den nya veckan!
Kram
Helena

Anonym sa...

Själv kör jag Volvo V70 och älskar att köra den bilen med automat , haft den 1år. Före det hade jag Volvo s60. Som jag var jättenöjd med. Båda träffa jag på blocket.
För mig går småbil bort, snurra en gång en vinterdag , bilen törna emot en stillastående bil och min lilla bil en nästan ny Ford fiesta helt knäckt mitt på passagerarsiden även botten balken , samt taket,skrot gick inte att reparera,inlöst och då pratar vi om mycket låg hastighet 10-15km. Den stilla stående bilen WW Passat gick endast blinkers lyktan sönder.
Ring även på dem som ligger lite över budget , säg vad du kan betala , de kan vara villiga att släppa den till det priset. Lycka till. Eva