tisdag 19 februari 2013

Pour Femme - Dolce & Gabbana...

 
En ny doft i parfymhyllan är Dolce & Gabbana:s doft Pour Femme som jag direkt gillade när jag provade den i butiken...
 
Dolce & Gabbana lanserade ursprungligen sin Pour Femme 1992 och nu 20 år senare har doften nylanserats. Den nya Dolce & Gabbana Pour Femme som finns att köpa sedan någon månad tillbaka har mycket lite med originaldoften att göra förutom flaskan och kartonnaget, innehållet är något helt nytt.
 
Dolce & Gabbana Pour Femme EdP är en söt och feminin damparfym. Pour Femme EdP från Dolce & Gabbana öppnar upp med toppnoter av hallon, neroli och mandarin. Därefter övergår Dolce & Gabbana Pour Femme EdP i ett blommigt hjärta av jasmin och apelsinblomma. Slutligen avrundas Pour Femme EdP från Dolce & Gabbana i basnoter av vanilj, trä, marshmallow och heliotrop.
 
Jag är allergisk och kan inte välja fritt på parfymhyllan, men den här doften gick bra, kul!!
 
Kramar Bella

3 kommentarer:

Kia sa...

Tycker det är jätte svårt att hitta parfym. Kan inte gå runt och lukta på hur många som helst för då får jag ont i huvet. Men skulle vilja ha en ny...kanske ska lukta på den?

Ha en toppen dag!
kram Kia

Helenas loggbok sa...

Ska dofta på den om den finns nästa gång jag kommer till en parfymbutik. Jag har deras "light blue" och tycker om den jätte mycket!

Vad skönt att fösta dagen på nya jobbet för sambon kändes bra. Första intrycket är ju så viktigt!

Ha en bra dag!
Kram
Helena

Villa Ell sa...

Jag använder sällan parfym! Får så lätt ont i huvudet... Och används det av mig eller någon nära så ska det banne mig inte stinka parfym utan bara anas lite lätt..
Annars använder jag gärna goda body lotions som "lukt"
Kram