måndag 11 februari 2013

Förändringar i livet...

 
Köpte med mig en grattis och lycka till på nya jobbet bukett till sambon idag som nu pryder vårt matbord och visst är det lite vårfeeling över färgerna...
 
Vardag igen och efter två veckor hemma i sjuksängen var det skönt att kunna jobba igen, skulle ljuga om jag sa att jag var pigg, men både tröttheten och hostan blir förhoppningsvis snart bättre. Efter jobbet åkte jag till vårdcentralen och plockade bort stygnen som planerat och såren har läkt helt okej så här 11 dagar efter operationen även om det fortfarande blöder lite och jag behöver plåster på dem.
 
Om en vecka börjar sambon nya jobbet och det kommer nästan kännas konstigt att han inte ha honom hemma längre. Man anpassar och vänjer sig snabbt och den här förändringen ser vi så klart fram emot. Det är en prövning att för första gången i livet bli arbetslös när man alltid varit en arbetsmyra, men inget ont som inte har något gott med sig och vi pratade om det i helgen hur bra arbetssituationen blivit för de flesta av sambons gamla arbetskompisar så här några månader efter konkursen. En tjej har tagit steget att börja plugga vilket man kanske inte gör i första taget mitt i livet med fast jobb och barn, en annan kille har fått nytt jobb närmare hemmet med bättre arbetstider och på så sätt fått mer tid med familjen och sambon är mer än nöjd över utmaningen han har framför sig.
 
Lite tankar så här på måndagskvällen som kommer avslutas med nya danska favoritserien Dicte på fyran. Hoppas din vecka börjat bra!
 
Kramar Bella

5 kommentarer:

Nazima sa...

Vilken underbar bukett!!!precis som du du skriver så kan det ofta kom nåt gott ur förändringar. Gäller bara att ta chansen :)
Önskar din sambo lycka till med nya jobbet!

Kramar!

Kalkstenssommar sa...

Vilken fantastiskt fin blogg du har! Jag tar med mig dina fina tankar om att vara positiv. Tycker om att vara härinne och läsa. Hoppas du kryar på dig!

Kram L

Mickis sa...

Vilka fina blommor :-)
Grattis igen till din sambo :-)
Ja det är inte lätt för en arbetsterapeut att bli ledig... Maken fick panik... Men nu verkar ju allt ha löst sig till det bästa... Både för din och min arbetsmyra ;-)
Vi inväntar bara den statliga lönegarantin så är allt som det ska ;-)

Kram

Villa Ell sa...

Färska blommor livar alltid upp :-)
Så fin bukett och så fint av dig.
Kram Sandra

Home2tiny sa...

Härligt när allt löser sig till det bästa. Ibland behövs en förändring för att man skall våga ta det där steget. Ha en härlig dag. Kramisar Tina