tisdag 26 februari 2013

Solsken i blick...

 
Efter dagens promenad nere vid havet är jag helt övertygad om att det kommer bli vår även i år, vet att jag tjatar om vårkänslor i var o varannat inlägg, men jag är så glad över att det blir ljusare och ljusare för varje dag och att solen kommit för att stanna några dagar...

 
Isen smälter mer och mer för varje dag...

 
Längre in bland bryggorna ligger dock isen fortfarande tjock...


och den frusna viken inbjöd till skridskoåkning för både gammal och ung...
 
Tror det är fler än jag som saknat solen för när jag var ute och promenerade nere vid havet idag så möttes jag av leende människor som glatt hälsade när vi passerade varandra och det gillas. Härligt att folk börjat vakna till liv igen efter det mörka vinterhalvåret och man kan ju inte bli annat än glad när man har solsken i blicken nere vid havet en vacker dag i slutet på februari.
 
Sambon är i Värmland med jobbet några dagar så jag är gräsänka och det känns lite tomt och tyst här hemma då jag varit van vid att ha honom hemma nästan varje dag när jag kommit hem efter jobbet sista månaderna, men det har det blivit ändring på nu sedan han började nya arbetet förra veckan.
 
Svärmor har opererats idag och det är alltid lite olustigt med operationer även om man vet att det inte ska behöva bli några komplikationer så det var skönt allt gick bra. Hon kommer hem ifrån sjukhuset på fredag så då åker vi ner till henne och är hos henne i helgen så hon kan få hjälp med lite av varje.
 
Nu Bygglov och sen krama kudden!
 
Kramar Bella

9 kommentarer:

Dagar av lycka sa...

Mmmmmm, åh vad härligt! kram Anna

Villa Ell sa...

Underbart att promenera längs med havet...
Skönt med svärmor

Kram Sandra

Anonym sa...

Å så vackert du bor. Det är verkligen njutningsfulla dagar ut nu ,solen strålar över ett vitt landskap.
Jag måste tipsa vilka fina marina tröjor de har på Lager 157 av märket Bondelid. Priset är också fint . Ha en bra dag och njut av en liten promenad ut i vår fina natur. H. Eva

Piffa och Puffa sa...

Så glad jag är att jag hittade till din blogg. Precis som du så har även jag fibromyalgi. Det jobbigaste tror jag är att människor runt omkring en inte förstår vilken värk och den oerhörda trötthetn man har. Jag sover varje dag efter jobbet. Är uppe ett par timmar och sover sedan igen på natten. Vet inte hur man ska göra för att vända på det men jag har i alla fall börjat att träna så jag får se om det hjälper lite.
Kram

Kalkstenssommar sa...

Låter som en härlig promenad! Dina bilder är väldigt våriga och vackra.

Kram L

Mickis sa...

Kan förstå att det känns lite tomt när mannen är iväg med jobbet.. Det tar inte så lång tid innan man vant sig vid att ha dem hemma..Men det är LYCKA att han har ett jobb :-)

Visst är det ljuvligt nu när våren närmar sig.. När solen skiner inbjudande, det droppar från taken & fåglarna kvittrar.. ALLT känns lättare då :-)

Hoppas allt går bra med svärmor :-)
Ha en god natt!
Kram

Lotta i USA sa...

Wow, vilket väder, vilka bilder!

Ljuvlig promenad, extra härligt att gå vid havet.

Ja, lycka att våren närmar sig nu!


Kram
Lotta

Helenas loggbok sa...

Härligt med sol och vårkänslor! Här är snön borta nu men jag körde över Ardennerna igår och där var det värsta vintern. Vi har ju ljust ända till 18:30 om kvällarna men snart är ni ifatt oss i Sverige.

Till helgen kommer mannen hem efter drygt 7 veckor i Sverige. Så jag vet vad du menar att det är lite tomt! Ska bli mysigt att få rå om varandra som en hel familj några dagar. Sen ses vi till påsk igen!

Ha det gott!
Kram
Helena

Michael sa...

Ett tips att titta närmare på! www.kunskapskällan.se (med "ä" i webbadressen)