lördag 23 februari 2013

Gammal och ung...

 
Visst känns det som att det är lite vår i luften även om det fortfarande är minusgrader ute på dagarna...
 
Efter en dagstur till mina hemtrakter för att besöka farmor är vi nu hemma igen. Mörkret har sänkt sig utanför fönstret och det blir en lugn hemmakväll för oss med sista delfinalen i årets melodifestival. Jag är trött och har sprängande huvudvärk, gissar att det släppte en del spänningar när jag fick träffa farmor idag och se att hon mådde lite bättre igen efter några oroliga dagar där mina tankar funnits hos henne. Det är jobbigt när nära och kära blir sjuka även om de är gamla och det är inte lätt att bli just gammal och sjuk i dagens samhälle, i många lägen krävs det nästan att man har anhöriga som kan hjälpa till och orda och ta tag i saker när man själv inte längre kan.

 
Grattis på 1-års dagen, Estelle...
 
Till något helt annat... Minns ni för ett år sedan när prins Daniel på presskonferensen berättade att känslorna var lite "all over the place" när han berättade att han och Victoria fått en liten dotter. Idag fyller prinsessan Estelle 1 år och firar sin första födelsedag i samma klänning som mamma Victoria gjorde när hon fyllde 1 år, Grattis!!
 
Vill avsluta detta lite spretiga inlägg med att önska dig en trevlig lördagkväll!
 
Kramar Bella

1 kommentar:

Home2tiny sa...

Skönt att farmor mår bättre. Oavsett ålder är det alltid jobbigt när anhöriga är sjuka. Hoppas du känner dig bättre med o fick en mysig lördagskväll. Kramisar Tina