onsdag 13 februari 2013

Bokrean närmar sig...

 
Om drygt en vecka startar årets bokrea och ikväll har jag kikat runt lite på nätet och hittade till min stora glädje Mons Kallentofts senaste Vattenänglar på den kommande rean, billigast var den på Ica Maxi och med tanke på hur bra de tidigare böckerna om Kriminalinspektör Malin Fors varit så kan det nog bli ett köp...
 
 
 
 
Någon som läst Viskleken? Arne Dahl-filmerna tyckte både jag och sambon var bra och detta ska vara fortsättning på dem och boken är också med på rean...
 
Det slog mig idag att det snart är dags för årets stora bokrea så tips på böcker som är med på den mottages tacksamt. Jag fick flera deckare i julklapp som jag läst ut och snart är även tredje delen om Mr Grey utläst så lite nya böcker står på önskelistan.
 
Kramar Bella

6 kommentarer:

Kia sa...

Är den på gång? Kanske man ska kolla om det finns något av intresse. Har precis fått hem 2 böcker ur en trilogi som jag ska läsa. Författaren är Stefan Tegenfalk. Har du läst något av honom? Vredens tid är den första och andra är Nirvana projektet.

Ha en toppen kväll!
Kram Kia

Mickis sa...

Jag är ingen vidare boktipsare...
Men min pappa läser väldigt mycket & hans skulle sagt 100 åringen som försvann, men den har du kanske läst & En man som heter Ove.

Hoppas du vaknar & har en bättre dag imorgon... & jag med :-)
'KRAM

Lotta i USA sa...

Jag har just läst ut trean om Mr. Grey ;)

Vad roligt med bokrean :-)

Jag har flera böcker som jag ska läsa, flera köpte jag förra året. Har svårt att hålla mig ifrån bra böcker!

STOR kram till dig Bella!

Lotta

Helenas loggbok sa...

Skönt att det inte var något konstigt med prickarna. Nu kan du lägga det bakom dig! Just nu har jag inga böcker på lager att läsa. Nu får jag gå loss på barnens böcker. Läste Selma Lagerlöf förra veckan som Wilma läser på svenska på Sofia Distans. Har aldrig läst något av henne förut, men Löwensködska ringen var jätte bra!
Jag ska beställa lite böcker från Sverige den här veckan. Har två böcker jag ska läsa till bokklubbsträffen nästa gång.

Får se om lägenheten är något att ha. J har inte varit där ännu. Huset ser kanon ut från utsidan men kök och bad kanske är sunkigt. Jag håller tummarna för den är fin för det skulle vara så skönt att veta att vi har någonstans att bo, i alla fall till en början!

Stor kram på Alla Hjärtans Dag!
Helena

Home2tiny sa...

Har tyvärr svårt att koncentrera mig på läsning när jag inte mår bra men hoppas det ger med sig snart. Mons kallentofts böcker är super har läst alla utom den här sista, så den skall köpas på rean. Mr Grey är inget för mig, tror till och med att jag inte kommer läsa klart den första boken hm. Ha en härlig alla hjärtans. Kramisar Tina

Villa Ell sa...

Jag älskar bokrea! Den senaste boken med Kallentoft lade jag ifrån mig, kom inte ritkigt in i den men dom andra har varit hur bra som helst, så lite besvikelse där..
Hoppas att du har haft en fin alla hjärtans dag

Kram Sandra